Atenție! Ceaiul fierbinte poate fi un real pericol pentru sănătate
Un nou studiu publicat în „Jurnalul Internațional al Cancerului” (eng: The International Journal of Cancer) arată o legatură între consumul de ceai la temperaturi ridicate și riscul de a dezvolta cancer esofagian.
Printre factorii determinanți cunoscuți ai dezvoltării acestui tip de cancer se număra:
- vârsta (persoanele cu vârsta de peste 55 de ani);
- sexul masculin;
- prezența unei acidități gastrice sau a unui reflux;
- dieta bogată în carne procesată și consumul redus de fructe și legume.
Ce înseamnă de fapt ceaiul fierbinte? Echipa de studiu a explicat faptul că ceaiul băut la o temperatură mai mare de 60 grade reprezintă un risc, mai ales atunci când cantitatea zilnică ajunge la aproximativ 700 mililitri.
Așasar, pentru a nu ne expune unui risc inutil, de preferat este să consumăm ceaiul precum și orice alt lichid sub această temperatură, ideal fiind la temperatura camerei.
Sursa: Medicalnewstoday
TOT ce e Posibil , DA că sa Nu fie Probleme , luați un ciocănel de Turț și apelați la Aspirina Săracului , după care 48 ore NU coborâți din pat , cel mult la Toaleta ptr igienă , Daca simptomele persista , mai insistați cu Aspirină și Rugați să vă. Maseze cu Carmol , Daca Nu sunteți deja Carmolisti , Unii prin mediul rural I au Preventiv de cu Dimineață câte un Șnaps și la amiază Aspirina .