Descoperire tragică într-un apartament din Piatra-Neamț

0

În data de 20.07.2024, la ora 12:32, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț pentru deblocarea unei căi de acces de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Dărmănești.

Apelul a fost făcut deoarece persoana nu răspundea la ușă și nici la telefon de câteva zile.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au deschis ușa apartamentului situat la etajul 10, iar în interior au găsit o femeie de 74 de ani ce nu prezenta semne vitale.

a transmis ISU Neamț

La aceeași dată, la ora 20:23, pompierii au fost solicitați din nou să intervină în municipiul Piatra-Neamț pentru deblocare a unei căi de acces de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe Bulevardul Traian.

Apelul a fost făcut deoarece persoana nu răspundea la ușă și nici la telefon de câteva zile.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.
Cu ajutorul scării culisabile, pompierii au intrat prin balcon în apartamentul situat la primul etaj, unde au găsit o femeie ce necesita îngrijiri medicale. Femeia în vârstă de 65 de ani a fost preluată de echipajul SMURD și ulterior transportată la UPU Piatra-Neamț.
”, au mai transmis reprezentanții ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate