Control judiciar pentru un tânăr din Neamț depistat conducând sub influența alcoolului și fără permis

0

La data de 24 octombrie, față de tânărul în cauză a fost dispusa măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

În fapt, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 22:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Petricani, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Urecheni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, tânărul în cauză nu deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltate de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 23 octombrie a.c., în urma administrării materialului probator,  tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate