Investiții în infrastructura educațională din Piatra-Neamț cu fonduri europene

1

Un nou contract de finanțare pentru proiectele europene a fost semnat ieri, 23 septembrie, la Primăria Piatra-Neamț de către primarul Dragoș Chitic și directorul Agenției de Dezvoltare Regională N-E, domnul Vasile Asandei.

Este vorba despre „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Creșei Mărăței”,  proiect în valoare de 3.312.114 lei,  din care 98% sunt bani europeni și doar 2%  reprezintă contribuția proprie a municipalității pietrene.

Astfel,  în acest moment municipiul Piatra-Neamț are semnate contractele de finanțare pentru un număr de 10 proiecte europene care intră în linie dreaptă pentru implementare.

Educația reprezintă o prioritate a municipalității pietrene. Mai multe unități școlare din Piatra-Neamț: creșe, grădinițe, școli generale și licee  vor beneficia în perioada următoare de reabilitare, modernizare și dotare din fonduri europene atrase în cadrul actualului Program Operațional Regional  al Uniunii Europene. Fondurile europene reprezintă o soluție la îndemâna autorităților locale pentru realizarea de investiții care să dezvolte comunitățile și din acest motiv ne batem pentru fiecare cent nerambursabil care poate fi adus în orașul nostru”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

  • Comunicat de presă, Primăria municipiului Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. VLAD spune

    Nu vad nimic din proiectele trambitate de Primarie . Nu se face nimic in orasul asta este o mizerie si o delasare din partea acestori conducatori de iti vine sa tot pleci . Cred ca presa ar trebui sa se implice mai mult.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate