Un barbat a cazut de pe schele intr-un bazin gol de decantare a apei

0

Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt a intervenit, cu un echipaj, o autospeciala si ambulanta SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat si degajarea unei persoane (Ilie S., 36 de ani) cazuta intr-un bazin de decantare a apei din cadrul unei societati din localitatea Savinesti. Victima, angajat al unei societati care efectua lucrarile de curatare a bazinului, a cazut de pe schelele montate in interiorul bazinului gol (cu o adancime de cca 4,5 metri), distanta aproximativa de la podul amenajat pe schele pana in partea inferioara a bazinului fiind de cca 2 metri.

Victima a cazut in cap, in momentul sosirii fortelor de interventie fiind in coma. Medicul prezent la fata locului (dna dr. Cretu) i-a acordat asistenta medicala de specialitate, ulterior pompierii militari intervenind pentru degajarea victimei din bazin, cu ajutorul targii – lopata si a corditelor din dotare, in conditii de siguranta. Victima a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Neamt.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate