”Îmi exprim public nemulțumirea față de modul în care Apa Serv a gestionat problema avariei”

9

Îmi exprim public nemulțumirea față de modul în care Apa Serv, o societate a Consiliului Județean Neamț, a gestionat problema avariei apărute în magistrala de alimentare cu apă a orașului. Până la un punct am înțeles problema apărută, dar să nu poți remedia o defecțiune nici în 48 de ore depășește răbdarea și înțelegerea mea și mi se pare o dovadă de incompetență.

          Solicit Consiliului Județean Neamț, acționarul majoritar al Companiei ApaServ, să ia măsuri urgente pentru ca un astfel de eveniment să nu se mai repete. Solicit Apa Serv să stabilească o procedură clară de intervenție rapidă și soluția tehnică cea mai potrivită în cazul avariilor pe conductele principale de alimentare cu apă.

          În această dimineață am participat la o întâlnire la Consiliul Județean cu factorii responsabili, unde mi-am exprimat nemulțumirea, a mea și a locuitorilor acestui oraș, pentru problema creată și am cerut măsuri urgente pentru remedierea avariei cât și pentru preîntâmpinarea unor astfel de situații.

          Oamenii din Piatra-Neamț pot da dovadă de răbdare și înțelegere doar până la o limită. Vă rog să tratați cetățenii din Piatra-Neamț cu respectul cuvenit !

Dragoș Chitic,

Primarul Municipiului Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
  1. Vlad Marcoci spune

    Campanie electorala lamentabila , facuta pe supararea oamenilor si nu pe realizari personale !!!! Astept o schimbare de atitudine .

  2. AntiProști spune

    Chitic, știai că orice primar trebuie ales de cetățeni? Tu ce cauți în funcția de primar?

  3. FLORIN spune

    90% din cei care lucreaza la Apa Serv sunt angajati pe pile/relatii.

    Nu au nimic in comun din punct de vedere profesional cu domeniul de activitate al acestei firme.

    Salariile mari si total nemeritate/munca usoara fata de orice alte servicii de la Apa Serv reprezinta un magnet pentru toti pilosii/copii/nepotii/nevestele/sotii celor din administratia Nemteana/Primarie.

    Si atunci ce sa ne mai mire bataia de jos si incompetenta celor de la aceasta firma care are monopol in judet?

    Sotia dl.Chitic lucreaza la Apa Serv.

    Nu la o firma privata.

    Ca sa vezi.Oare de ce?

  4. murino spune

    Iar eu, cetateanul care nu te-am ales primar domnule Chitic, imi exprim public nemultumirea ca ati insirat asfalt si vopsea rosie pe trecerile de pietoni fara sa va ganditi la tevile sparte de sub ele. Sa va fie rusine!

  5. dan spune

    Stai sa vezi cand o sa-i dea drumul. Pe teava numai noroi , apa cu o culoare si puritate discutabila, lumea nu va lasa apa sa curga, pentru-ca au contoare si nu au chef sa plateasca, restaurantele vor incepe sa gateasca cu apa care vine la robinet, asa cum este ea, deci cam pe saptamana viitoare , sa ne asteptam la niste internari la urgente, sau, Doamne fereste! , sa nu fie mai rau.

  6. Dan spune

    Cand pleaca Dughir acasa?

  7. legio spune

    Nu este decat o bataie de joc la adresa catorva zeci de mii de oameni . Vrem saa vedem ca dupa acest fiasco al Apaserv , va mai ramane vreun om ,dar absolut nici unul in aceasta institutie . Apaserv ar trebui sa fie trecuta in subordinea primariei ,deoarece este a mun. Piatra Neamt si primaria sa faca angajari de personal prin concurs ptr c la Apaserv a luat nastere un cimitir al elefantilor.

    1. hitler spune

      E plin de nepotisme acolo. Sa fie verificate toate interviurile. Excavatoristii nici macar nu au atestat de excavatorist, sunt niste TIR-isti esuati

  8. Privitor spune

    E de crezut (chiar daca-i campania electorala e fatisa) doar in momentul in care va justifica mega tarifele pentru apa-canal si mc de gunoi/ persoana/ luna, restul e ordin de la stapan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate