1001 de meserii: Arta dansului cu Tiberiu Pascali, coregraf [VIDEO]

0

Vă invităm să urmăriți prima ediție a emisiunii „1001 de meserii”, o incursiune captivantă în carierele și pasiunile celor care dau viață unor meserii pe cât de diverse, pe atât de fascinante. Moderată de colega noastră, Delia, această emisiune promite să dezvăluie poveștile impresionante ale unor oameni care și-au transformat visurile în realitate.

Pentru a sparge gheața, invitatul special al primei ediții este Tiberiu Pascali, un coregraf talentat și dedicat, care coordonează cu succes Valentino School Ballet. Prin ochii săi, am explorat arta dansului și am descoperit cum pasiunea pentru balet poate transforma vieți, atât pe cea a dansatorilor, cât și a celor care îi ghidează în această călătorie artistică.

Tiberiu Pascali ne-a împărtășit parcursul său în lumea dansului, de la primii pași în această artă, până la momentul în care a decis să își deschidă propria școală de balet, Valentino School Ballet. În scurt timp, această școală va celebra șase ani de existență, ani în care copiii care i-au trecut pragul au obținut premii importante la competiții naționale și internaționale. Unii dintre ei au reușit să își continue educația artistică la licee de coregrafie, dovedind astfel că pasiunea și munca asiduă pot deschide uși neașteptate.

Visul lui Tiberiu Pascali nu se oprește aici. El își dorește să dezvolte și mai mult școala de balet pe care o conduce și să creeze noi oportunități pentru organizarea de competiții de dans în orașul Piatra-Neamț. Poate cel mai ambițios proiect al său este acela de a pune bazele unei clase de coregrafie la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra-Neamț, un demers care ar contribui semnificativ la dezvoltarea artistică a tinerelor talente din regiune.

Emisiunea „1001 de meserii” își propune să exploreze dincolo de aparențe viețile și carierele invitaților noștri, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine ce presupune fiecare meserie. Fiecare episod va aduce în prim-plan provocările, sacrificiile, dar și bucuriile și satisfacțiile celor care își dedică viața unei pasiuni.

Fiecare poveste este unică, iar prin aceste interviuri și reportaje captivante, veți descoperi complexitatea și diversitatea lumii în care trăim. Rămâneți alături de noi pentru a vă lăsa inspirați și motivați de aceste mărturii de viață extraordinare!

Emisiunea se difuzează pe www.ziarpiatraneamt.ro, dar și pe canalele noastre de Youtube și Facebook.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate