Depistat de către polițiști în timp ce transporta ilegal material lemnos

1

În ziua de 16.02.2015, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Farcaşa au depistat în trafic o autoutilitară ce transporta material lemnos. În urma legitimării conducătorului auto, un bărbat de 27 de ani din Poiana Teiului și a verificării documentelor auto s-a stabilit că bărbatul nu poseda aviz de însoţire ori acte echivalente prevăzute de normele privind circulaţia materialului lemnos în vigoare pentru cei 3.64 mc lemn foc fag identificați în autoutilitară.
S-a procedat la confiscarea materialului lemnos, în valoare de circa 430 de lei, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Poiana Teiului, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform art.19 din Legea 171/2010, pentru transport ilegal de material lemnos.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Hitler spune

    Nu va e rusine ?xxxxx de militieni ce sunteti, umflati pe ala cu 3m3 lemn de foc si pe aia care trec cu tirurile full nu.i mai vedeti !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate