Pietrenii îl vor acasă pe Gheorghe Ștefan, dar fără avere

4

În cadrul unui sondaj realizat de publicația noastră, la întrebarea ” Dacă ar fi să decideți o singură pedeapsă pentru politicienii care sunt dovediti corupți, ce ați alege? ” 93% dintre cei care au răspuns ” Să li se confiște averile ” și doar 7% au ales varianta ” Să execute maximul de pedeapsă în pușcărie. ”sondaj-confiscare-avere
Pe același subiect al averilor făcute ilegal, într-un alt sondaj de opinie făcut în paralel cu acesta, 98% dintre cei chestionați au afirmat că ar sta oricând la pușcărie câțiva ani pentru câteva milioane de euro.
Deci, într-o logică elementară, pietrenii îl vor pe Gheorghe Ștefan în libertate, dar cu averea confiscată.
În aceste condiții ar fi interesant și un sondaj de opinie printre cei arestați de DNA în ultima perioadă, să vedem ce ar alege ei. Pușcaria sau banii înapoi?

D.E.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Lolita spune

    A naibii lege ca spune ca e greu de dovedit veniturile ilicite ci doar anii de puscarie sint reali si nu sint de ajuns, prea putini ! La 8 milioane de dolari furate pentru primarul din Detroit s-au dat 28 de ani de puscarie ! Cam cit trebuie sa primeasca Pinalti ?

  2. AntiMafia spune

    Alocatia pentru un copil=42ron; cheltuieli pentru un detinut=2.800ron. Chiar si asa, tov. Gheorghe Stefan trebuie sa XXXX in puscarie. In mandatele lui fiecare locuitor al acestui oras a ajuns sa aiba in carca o datorie de 1.500E, bani ce au fost imprumutati din bancile comerciale. Investitii ioc. furaciuni, cat incape!

  3. motanu'descaltat spune

    Hai sa fim seriosi si sa nu manipulam cetatenii cu tampenii gen…pietrenii il vor acasa pe stefan si ca in democratie puscaria nu mai este „obligatorie”, ci doar recuperarea banilor!!! Am sa va dau n exemple si veti vedea ca am dreptate. In primul rand o infractiune se pedepseste cu inchisoare, asa cum s-a stabilit in codul penal. In al doilea rand, judecatorul stabileste prejudiciul si totodata poate dispune de confiscarea sumei respective de bani, de confiscarea averii etc. In al treilea rand, puscariile sunt facute pt infractorii care incalca legile. Infractori sunt si GHERGHE STEFAN, ELENA UDREA, MIRON MITREA etc, dar si CLANUL CORDUNENILOR, CLANUL SPORTIVILOR, CLANUL MARARILOR, CLANUL TATA, MIRONESCU etc. PAI CUM PUTEM AFIRMA CA PINALTY SA DEA BANII SI SA STEA ACASA SI INTERLOPII IN PUSCARIE?!!!!! PAI IN SPANIA LUI CLAMPARU I-AU DAT 30 DE ANI CONDAMNARE! CE EL NU AVEA CU CE PLATI PREJUDICIUL? DAR CE MARARII NU AU CU CE PLATI CAMATARIILE SI BOMBELE PUSE? HAIDETI SA FIM SERIOSI, IAR LEGEA SA FIE LEGE, INDIFERENT CA ESTE VORBA DE PINALTY, UDREA, MARARII SI CLAMPARII! CRED CA AM FOST BINE INTELES!

  4. Marius spune

    Nu il vor acasa pe Stefan, e o tampenie si nu logica elementara pentru ca nu a fost o a treia optiune care sa se fi chemat „ambele”.

    ADMIN: Justiția modernă, nu aia bolșevică, se bazează pe instituția cauțiunii in ideea că procurorii pot dovedi 10% din ce a furat un infractor dar cu ajutorul cauțiunii pot să îl facă să dea inapoi 50%.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate