Contract de închiriere penal cu Consiliul Județean Neamț

1

De ani de zile Consiliul Județean Neamț în mod penal contract-duraua plătit chirie 2 euro/mp/ lună pe un teren de câteva sute de metri ce aparține firmei Duraul SA administrată de fostul șef la SRI Neamț, domnul Dan Corduneanu. Sumele achitate pe chirie depășesc lejer valoarea reală a terenului și cu toate astea contractul de închiriere este încă în picioare.
În fapt, Consiliul Județean Neamț a construit un Centru de Informare Turistică pe terenul Societății Comerciale Durăul SA deși avea zeci de alte variante pe terenurile comunei Ceahlaul și din 2007 s-a tot plătit chirie. Dacă ar calcula cineva CJN ar fi putut să cumpere terenul de câteva ori cu acești bani.
Ce se va întâmpla cu acest contract este greu de spus pentru că vorbim de nume grele și persoane influente care au făcut un obicei din a se abona la banul public.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Lolita spune

    Acolo pe contract este numele Vlad Marcoci deci cind ne vom intreba cine a luat spaga si cit ? Cine va face o investigatie corecta si nu aruncatul de praf in ochi de acum, adica propagarea la vremuri noi tot noi ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate