Cozi la magazine Second Hand

2

20070320164029Mi-a atras într-o dimineaţă atenţia o coadă imensă în faţa unui magazin Second Hand. Erau minus câteva grade bune şi cu toate acestea un numar mare de persoane așteptau îngrămădiţi în faţa uşii deschiderea magazinului. Am stat de vorbă cu câţiva dintre aceştia si am aflat că urma să se primească marfă nouă. Nu ne putem gândi decât la faptul că pe zi ce trece sunt vremuri tot mai grele şi din nevoie ne îndreptăm atenţia spre lucrurile de care alţii s-au debarasat. Fie vorba între noi, cred că 80 % din populaţia României a intrat măcar o dată într-un magazin Second Hand. Şi cu toții știm că se găsesc lucruri cât de cât bune care mai pot fi purtate o lunga perioadă de timp. A fost un moment în care mi-am imaginat doar din ce îmi povesteau parinţii de cozile formate pe vremea lui Ceauşescu, coada la lapte, la pâine şi am asociat acea perioadă cu ceea ce am văzut.

Irina Gorgos

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. legio spune

    Calitate superioara fata de chinezisme si turcisme.

  2. robocop spune

    Aici se pot gasi lucruri de calitate care inca mai pot fi utilizate mult timp ,spre deosebire de cele noi chinezesti care is cam de unica folosinta !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate