Portia de Cunoastere – Alexandru Damian Mihaila alias Dj Undoo : Spirituality mix

0
De aceasta data Portia de cunoastere merge catre un alt tip de cunoastere si anume muzica. Invitatul nostru este un tanar foarte talentat si pasionat de ceea ce face, iar acest mod de a trai i-a adus si rezultate pe masura. In 2004 fondeaza impreuna cu alti asociati labelul Hades Records, in 2006 infiinteaza DAW Studio, iar in 2012 fondeaza Libernote Music. Acestea sunt doar cateva repere din cariera sa de producator si DJ in care a colaborat cu numerosi artisti din tara, dar si din strainatate. Cea mai mare reusita este insa la campionatul mondial de DJ “Redbull Thre3Style” din Canada (Toronto) unde a reprezentat Romania ca primul DJ roman la o competitie de acest nivel si s-a clasat pe unul din primele locuri.
Performantele muzicale reprezinta doar o latura din personalitatea distincta a lui Alexandru Damian Mihaila, deoarece inclinatia sa catre dezvoltarea personala spiritualitate si un stil de viata sanatos il fac un om deosebit.
Va invit sa il cunoastem si sa aflam care este traseul de la muzica underground la spiritualitate, pe 12 februarie la The Library Bar, incepand cu ora 19:30.
Cei care doresc sa sprijine acest eveniment si sa contribuie la cresterea sa calitativa o pot face prin sponsorizari si donatii catre Asociatia Portia de cunoastere. Contul este deschis la Banca Transilvania – RO53BTRLRONCRT0263007801.
maxresdefault1

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate