Aveți probleme financiare? Elvețienii cred alte lucruri despre noi …

3

O dezvăluire recentă legată de o bancă nu foarte importanta din Elveția, HSBC, a scos la iveală faptul că pe listele de clienţi se regăsesc 219 ”săraci” din România iar în topul ”amărâților” se află un cetățean de naționalitate română al cărui cont depăşeşte 800 de milioane de dolari.
Cel puțin 2 nemțeni cunoscuți ca fiind ”săraci” lucreză cu bănci din Elveția, probabil în speranța că de la aceste bănci nu răsuflă nimic …dar se pare că s-au înșelat.

D.E.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. OSava spune

    Daca este asa d-le admin, atunci va rog sa atrageti atentia autorului articolului cu privire la punctuatie, respectiv „ghilimele”. Va multumesc!

  2. Lolita spune

    Adica sa ne imaginam ca unui fost primar si cestalalt fost primar ? Am o mare dilema ca pe ala cu 800 milioane il stiu, e Voiculescu…

  3. OSava spune

    Draga domnule(doamna) autor al articolului, tin sa va aduc la cunostinta ca „banca nu foarte impotanta din Elvetia, HSBC” este a doua ca marime la nivel mondial.
    HSBC are 6600 de sucursale in 80 de tari si 60 de milioane de clienti. Va rog sa nu dezinformati.

    ADMIN: Banca nu foarte importantă … e din seria ”saracii” și ”amărâții” …adica o ironie 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate