SQS – Editia III: Imaginatie si Creativitate

2

Clubul Rotaract Piatra Neamt revine cu o noua provocare – cea de a treia editie SQS cu tema „Imaginatie si creativitate”!
Omul s-a nascut pentru a evolua, pentru a-si schimba prezentul si pentru a-si imbunatati traiul. Ideile se presupun a fi cele mai mari arme ale omenirii-ele pot duce la distrugeri in masa, dar pot nascoci si leacuri pentru cele mai aprige boli, rezolvari pentru foamete si orice altceva.
Suntem asadar curiosi sa vedem ceea ce a creat imaginatia voastra in concordanta cu tema concursului. Inscrierile sunt deschise pana la data de 23 ianuarie, pentru orice nemtean curajos, creativ si dornic de a se face auzit .
Si deoarece publicul este cel mai exigent critic, invitam toti pietrenii sa fie prezenti alaturi de noi pentru a viziona, a nota si a dezbate duminica, 25 ianuarie, in The Library Bar, incepand cu orele 15:00!

20141214_IMG_6003_foto_www.juniorproductions.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Gogu spune

    Frumoasa initiativa. Pacat ca unele idei foarte valoroase se vor bloca, si nu intamplator. Mai multe pe Google, pe „Fara secrete Romania”. E interesant si un articol, „Scrisoarea maestrului mason gr.33, A.Pike, catre Gp.Massini…”. Am amintit subiecte din acestea, nu intamplator, deoarece e bine sa stiti cateva ceva si despre ce va urma in ceea ce va priveste, privind evolutia viitoare. Mi se pare, totusi, corect ca fiecare miscare, ideologie sa-si pregateasca si sa-si „selecteze” viitorul.

    1. feraru marcel spune

      „E bine de stiut ca asemenea persoane nu pot fi de incredere in totalitate, caci unul dintre planurile masonilor este de lansa ei insisi dezvaluiri socante despre masonerie, in care strecoara minciuni pentru a ne duce pe piste false.” http://www.apologeticum.ro/2010/11/un-mason-de-gradul-33-dezvaluie-lucruri-socante-despre-ue-si-papa/ Simpatic pseudonim, pentru cineva care e preocupat de asemenea lucruri serioase… Chiar asa, dom’Gogu, vedeti pe toate drumurile corespondenta masonica ?? Va place „Teoria Conspiratiei” ? „totusi corect”? De ce nu…foarte corect ? Acceptati ca „Scopul scuza mijloacele”? Calcatul peste cadavre, pentru atingerea unui tel, e totusi corect ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate