Atenție șoferi

8

De la începutul anului s-au aplicat 138 de sancţiuni actiune-politie-neamtcontravenţionale în valoare de aproximativ 22 mii lei pentru oprirea, staţionarea, acces interzis, parcare pe spaţiul verde sau pe spaţiile rezervate persoanelor cu handicap şi altele. Odată cu începerea cursurilor şcolare s-a reluat activitatea de dimineaţă a poliției locale, aceea de a dirija circulaţia și prioritatea pietonilor la cele cinci centre care le au în responsabilitate.

I.G.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. marius spune

    Bune amenzile …si educative.

  2. robocop spune

    Daca visez (frumos ce-i drept ) sa ma ciupeasca unu ! Paremi-se Sensei Robert ca amu comenturile apar la moment .ori am nimerit io tura a buna ? ar fi fain asa ,ca ma cam saturai de forumurile de Bucale ! Lamuriri .coincidenta sau asa va fi …mereu ?

    1. feraru marcel spune

      Roby, sensei, inseamna profesor iar tu tre’ sa folosesti San, adica d-le. deci Robert San. Cat despre viteza de aparitie, ai avut doar norocul sa te afli…..la timpul potrivit, in locul potrivit ! Siiii, nu, nu cred ca vom avea parte vreodata de aparitii in timp real. Cred ca si din cauza, ca pe pagina de comentarii aprobate, nu poti face scroll si atunci se merge pe ideea de doua sau trei aparitii zilnice, atat cat incape in pagina. Intr-una singura. Vad ca s-a schimbat si formatul in care apare pagina cu articolul, cand o accesezi de pe pagina cu comentarii aprobate. o fi ceva de la Robert San si mai trebuie bibilit…

      1. robocop spune

        Ok , scuza-mi japoneza nea Marcele ! Adica ,tot cu aprobare o sa fie ? E ghini s-ase dara ! Oricum si sensei e binisor la dl Robert ,ca din cate stiu e tare in meserie de se chinuie unii sa -i doboare protectiile site-ului de o vreme si nu prea reusesc ! Am intales yo ca il ataca mai ceva ca la Stalingrad ,asa-i dl, Robert !?

        ADMIN: Ultimul atac a fost de pe cateva mii de adresa de IP de Ch am fost nevoiți să blocăm accesul la toată China

        1. feraru marcel spune

          Apoi, nu stiu cum sa zic, da’ yo cred ca v-ati purtat urat cu fratii cei galbui de la rasarit ! In 2013, se pare ca erau in numar de 1,357 miliarde de bucati, cum ar spune un gestionar … Deci, la asa o sumedenie de poporeni, musai sa fie vreo 200-300 de milioane de internauti… Astia, or fi auzit de scumpa noastra patrie si-ar vrea poate sa ne viziteze. Ca atare, ei incearca sa intre pe site-uri Romanesti, sa se informeze si ei, ca tot chinezu’. Deci…, aia care v-o atacat, nu v-o atacat, ci o fost doar o infima parte din marele numar de oameni de afaceri galbeni, care-o vrut sa va citeasca ziarul, pohtind la ceva news-uri de prin partea locului. Data viitoare, daca se mai intampla, deschideti-le larg „usile” si intrati in legatura cu ei. Apropos, chemati-l pe Ionel….acela, sigur ca da, ca el stie ce-o vorbit Pontache, cand o fo la Bei Jin si-o servit o carafa cu Miao, ala al lor. Nu se stie de unde sare pisicul si vin fratii chinezi cu investitii, de ne-am scos pe 1000 de ani ! Amu, s-ar putea sa fie sansa noastra ! Si chinezii sunt micuti, asa ca dom’ primar Chitic, s-ar intelege bine cu ei !!

          1. goblenea spune

            Scrii mult si fara send.Si daca nu critici PSD-ul nu pot I adormi.Mai ia pastilute.

  3. feraru marcel spune

    E clar…., toti politistii poarta Adidas Torsion si ca-n reclama aia veche, isi spun…: „Daca vrei…Poti !! Noi purtam chinezarii si acceptam ca ei pot si ca noi trebuie sa platim. Pai, unde-i leje….. Arigato, politai San !! E in Japoneza, da’ parca se uita vr-unul daca-i multumesti…??

    管理者(ADMIN) : 正しい警察官の男の子!

    1. feraru marcel spune

      Haulio, dom’ Admin, da’ m-ai bagat in ceata cea deasa, ca io-s „alfabet” cand vine vorba sa citesc pa litere !! Ichi, Ni, San, Shi…m-ai pierdut aci !! Io-s baiet di treaba si-ti dau un link..: http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_numerals N-ai sa ma crezi, da’ pe la 16-17 anisori, imi „zburda” mintea sa-nvat japoneza, da’ m-am linistit repede, iar numerele astea le spuneau cei de la Kraftwerk in melodia Nummern pe LP-ul Computerwelt din 1981, pe care-l am si acum, in stare excelenta.

      ADMIN: 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate