Tineri cercetați pentru furt de cablu telefonic

1

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Girov, care în data de 16.01.2015 și 17.01.2015 au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au sustras aproximativ 90 metri cablu telefonic, s-a reușit identificarea și depistarea a patru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, toți din Girov.
Totodată au fost identificate mai multe bunuri folosite la comiterea infracţiunilor şi o cantitate de aproximativ 23 kg cupru, sub formă de fire rezultate în urma arderii cablului telefonic, acestea fiind ridicate în vederea confiscării.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat și în vederea documentării întregii activități infracționale, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Comunicat de presă IPJ Neamţ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Niste CRETINI ! Din cate stiu, sarma subtire din cablurile telefonice, precum si cea emailata, rezultata din bobinele de la trafo-uri si motoare electrice, e cu mult mai ieftina decat placile sau cablurile groase. E ceva cu topitul lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate