Ceva nu e normal la Primăria Piatra Neamț

5

gaura-piatra-neamtDe ceva vreme încoace auzim tot felul de oameni care au mers la primărie cu jalba în proțap și au plecat mulțumiți. Mai mult de atât, tot vedem probleme semnalate de presă pe care primăria chiar le rezolvă cu celeritate. De exemplu, am scris un articol despre un incident neplăcut în care o doamnă s-a coborât din mașină fix într-o gaură din carosabil și în 12 ore cineva a venit și a reparat groapa. Sper să nu fie de deochi, dar ne obișnuisem cu o altă definiție a normalității la nivelul municipalității.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Privitor spune

    E greu traiul fara malai de pleasca, normalitatea este prezentata ca pronia cereasca, nu mai departe rampa de la noua trecerea de pietoni spre parcarea hotelului Central (trotuarul vizavi parcarii) – numai in scaun cu rotile sa nu fii sa o folosesti.

  2. Mos Craciun spune

    Am semnalat ca nu arde un bec in fata blocului si in 48 de ore s-a rezolvat. Sa nu fie de deochi!

  3. Simona spune

    As dori sa stiu cat de amanuntite trebuie sa fie coordonatele gurilor de canal fara capac pentru ca primaria sa intervina? Nu de alta, dar in fata blocului meu, o astfel de gura de canal sta „cascata” de mai bine de trei ani. Petitii pe „domnule” primar au curs girla. Sa incerc prin intermediul dumnevoastra?
    Merci, pentru o posibila intermediere!

  4. xx spune

    ASA ERA LA INCEPUT SI CU VECHIUL PRIMAR,RASPUNDEA PROMT LA TOATE SOLICITARILE SI SE TRECEA IMEDIAT LA FAPTE,FIECARE SEF DE INSTITUTIE APARTININD DE PRIMARIE ERA OBLIGAT CA IN FIECARE DIMINEATA SA CITEASCA TOATE SESIZARILE LA ADRESA PRIMARIEI SI SA REZOLVE CE ERA IN PAROHIA SA.aPOI AU APARUT ALTE PREOCUPARI MULT MAI RENTABILE PENTRU EL,PENTRU CARE ACUM ESTE LA DNA

  5. marius spune

    Presa are putere de influentare.Daca e folosita pozitiv se va schimba ceva in bine si in tara noastra.Tot ce e rau,negativ ar trebui facut public si asa autoritatile vor fi stimulate sa rezolve problemele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate