ZiarPiatraNeamt.ro, atacat informatic pentru că susține legea securității cibernetice

1

În urma publicării articolului: ”Ziarpiatraneamt.ro susține legea „Big Brother” privind securitatea cibernetică”, site-ul publicației a suferit un  atacat informatic de o violență rar întâlnită.
Cu multe eforturi am reușit să revenim online în aproximativ 30 de minute și asta în condițiile în care avem deja implementate securități draconice. Pentru astfel de situații pledăm în favoarea unei legislaţii clare în domeniul cibernetic. Dacă atacul asupra site-ului nostru ar fi fost îndreptat împotriva unui site al oricărei instituții din Neamț avem temeri bine întemeiate că pagubele ar fi fost însemnate, iar perioada de offline foarte mare.
Deși atacul a venit de pe mii de adrese de IP de China e clar că cei care l-au executat sunt români de-ai noștri și astfel de specimene ar trebui să fie extrase din societate și reeducate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. xx spune

    Nici un om corect,cinstit care respecta legile acestei tari(orice tara trebuie sa fie o dictatura a legii) nu are a se teme de legea Big Brother sau oricum so numi.Intii trebuie sa avem asigurata securitatea noastra si a copiilor nostri.Probleme vor avea cei „cu fluturi in cap”,excrocii,hotii etc ingrijorati ca li se pot descoperi activitatile ilegale,gen cele care au distrus economic aceasta tara si prin care au devenit putred de bogati si acum isi permit sa plateasca specialisti care sa atace

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate