Mulțumiri domnului primar Dragoș Chitic

11

trecere-pietoni-piatra-neam

De foarte multe ori cititorii vin la noi cu diverse probleme care consideră ei că se pot rezolva dacă sunt făcute publice. Din păcate, mulți ne abordează înainte de a încerca calea normală prin care să facă solicitări către instituțiile abilitate să le rezolve doleanțele. În astfel de cazuri, și nu sunt puține, abordăm noi autoritățile și de cele mai multe ori doleanțele cetățenilor sunt rezolvate fără să mai apară în presă. Din această categorie de probleme a stat și rugămintea unor persoane cu dizabilități, dependente de scaunul cu rotile, care ne-au solicitat să facem un articol despre trecerea de pietoni dinspre librăria Miorița spre Hotel Central unde diferența de nivel dintre carosabil și trotuar făcea imposibilă trecerea cu scaunul cu rotile.
Ca de obicei am refuzat publicarea unui asemenea articol alegând vatrecere-pietoni-mioritarianta de a-l ruga direct pe domnul Dragoș Chitic să rezolve problema în măsura în care poate să facă acest lucru. În loc să se comporte ca orice bugetar pietrean, domul primar Chitic nu numai că a rezolvat problema dar a și facut-o a doua zi, motiv pentru care 3 persoane care se deplasează doar cu scaunul cu rotile au insistat, ba chiar au spus că și plătesc dacă e nevoie, să facem un articol în care să mulțumim domnului primar că a rezolvat solicitarea lor așa de repede. Astfel de oameni cu probleme nu pot fi refuzați așa că :
Domnule primar Dragoș Chitic, vă mulțumim pentru deschiderea și operativitatea de care ați dat dovadă și în rezolvarea solicitării pentru crearea rampei. Ceea ce pentru noi, cei fără problem, nu înseamnă nimic, pentru alții poate reprezenta un obstacol de netrecut.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
  1. Razvan spune

    Nu stiu unde sa scriu pentru a raspunde domnului administrator referitor la afirmatia adresata mie pe subiectul curent.
    Ceea ce am scris anterior avea o usoara ironie. Sunt constient, cum s-a spus, ca sunt o gramada de bugetari ce se duc inutil la servici. Eu nu sunt bugetar; imi platesc taxele, ba chiar foarte mult ca suma si am facut mari sacrificii pentru a mentine aceasta linie. Am afirmat ca nu e cu nimic diferit un bugetar fata de un muncitor in mediul privat d.p.d.v. a muncii. Ambii se duc la servici cu obligativitatea sarcinii primite; unii isi fac treaba, altii nu, altii nici nu au o treaba de facut. De aici si ideea ironica ca sunt multi in sectorul privat ce fac mult pentru sectorul public si nu ii stie nimeni. Un primar este laudat si pupat ca si-a facut serviciul. Ne-am invatat atatia ani cu oameni ce fura incat atunci cand vedem ceva bun, ne intrecem in laude; gasesc corect ca atunci cand cineva isi face treaba, sa fie considerata o normalitate si atunci cand cineva nu si-o face, sa primeasca reactii negative. De aici si textul scris de mine cu o tenta de gluma ca e discriminare si ar trebui toti cei care isi fac treaba pentru care sunt platiti, sa fie laudati.
    Nu stiu daca am reusit sa exprim mai corect ceea ce am vrut sa scriu anterior. E posibil sa fiu eu prea obosit si sa scriu prea deschis.
    Ca sa nu zica lumea ca sunt eu cel rau, recunosc meritul dl. Chitic cu mentiunea ca nici nu ma asteptam la altceva. Sa vedem cat il tine.

  2. Razvan spune

    Ai pus punctul pe i. Ca sa nu fie discriminare, propun sa felicitam pe fiecare, cu tabel nominal, ce se duce zilnic la servici si isi face treaba. Incep cu mine: astept felicitari !

    ADMIN: Nici nu știi cât de tare te inșeli și câți bugetari se duc inutil la servici ca să nu mai spun de cei care primesc leafă fără să se ducă sau de cei care stau ani de zile in concedii medicale …

  3. FLORIN spune

    Tot orasul e praf,toate lucrarile in oras de ex. pavelele care s-au pus au fost o bataie de joc.

    Toate trotuarele sunt denivelate cu gauri,pavele lipsa,canale sub nivel sau peste,zebre de pietoni/trotuare cu borduri fara treceri la nivel,etc…toate sunt facute de mintuiala,ca sa se fure cit mai multi bani…

    Sunt locuri pe trotuarele din oras cu pavele lipsa de ani de zile!

    Nimanui nu-i pasa!!Nici macar nu costa cine stie ce bani sa le repari….asta arata gradul de indolenta si nesimtire la adresa noastra.Nu-i intereseaza!

    TOT ce s-a facut in Piatra a fost facut DOAR cu scopul de a FURA.

    Mai mult de jumatate din banii imprumutati de la banci cu scopul de a…moderniza…orasul AU FOST FURATI.

    Atunci i-a interesat!

    Acest lucru se vede in gradul maxim de degradare a tuturor lucrarilor facute acum 2-3 ani.

    TOTUL este praf.

    SE VEDE.

    NU EXISTA licitatie care sa nu fie trucata la PRIMARIA PIATRA NEAMT.

    CEL PUTIN JUMATATE DIN BUGETUL ORASULUI ESTE FURAT CU LICITATII TRUCATE SI CU DEDICATIE!

    Toti cei interesati de acest subiect STIU ACEST LUCRU.

    E la mintea unui copil mic SA DOVEDEASCA MIZERIILE CARE SE PETREC ZILNIC LA PRIMARIA PIATRA NEAMT/PRETURI UMFLATE DE 2-3 ORI SI CALITATEA EXECRABILA A LUCRARILOR REZULTATE.

    Singurii care nu stiu si nu vad sunt cei de la PROCURATURA NEAMT.

    Atit timp cit nu se face curatenie in aceasta institutie CORUPTA SI INCOMPETENTA putem vorbi mult si bine pe forumuri ca nu se rezolva nimic.

    Singura speranta e DNA-ul Bucuresti insa mai dureaza pina ajunge la Piatra Neamt si la PROCURATURA.

    Pina atunci vorbim degeaba.

  4. Stefan spune

    Impresionant!Ce frumos s-au pus doua randuri de borduri!Pentru cei mai putin avizati, la trecerile de pietoni era obligatorie amenajarea traseului pentru persoane cu handicap!Domnul Chitic nu a facut decat sa indrepte o prostie.De acord cu Claudiu, trebuie analizate toate trecerile de pietoni ,precum si parcarile din preajma acestora si de pe arterele principale.In oras este un haos:smecherii parcheaza unde vor, stationeaza chiar pe treceri de pietoni ca sa-si lase plozii la scoala sau nevestele la coafor, iar politia (locala sau municipala) se face ca nu vede!

    1. Lolita spune

      Smecherii de care vorbesti „e” militieni…deci noteaza numerele sau fa poze, suna la servicul rutier conform articolului din cod care iti permite reclamarea incalcarii regulilor de circulatie si sa vedem ce se intimpla !

  5. Mos Craciun spune

    Daca Chitic ar fi fost primar in locul lui Pinalty orasul nostru ar fi aratat altfel.

  6. claudiu spune

    Trecerea aia de pietonibtrbuia desfiintata nu facute facilitati. E amplasata fix ca un rahat , ca de fapt multe altele . Mai trebuiesc revizuite si relocate

  7. zaporojan spune

    Multumim D-lui primar, si pentru noi care avem copii mici lcu carucioaree era o problema…

  8. Lolita spune

    Merita apreciat primarul pentru rapiditatea rezolvarii cererii in acest caz. sa nu uitam altadata cind va trebuie sa-i scadem un punct mai putin din nota proasta ce o va primi.

  9. marius spune

    Felicitari.Nu conteaza culoarea politica care face ceva ptr comunitate trebuie apreciat.

    1. Razvan spune

      1. Ma dispera cu cata inversunare se mentioneaza „culoarea politica” in speranta ca da bine la cititor.
      2. Cand ai scris „politica care” ai gresit nevinovat? …sau stiai tu ceva? 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate