Consilierul județean Farcaș și-a dat demisia și a rămas în SUA. Întrebarea este: Pe banii cui?

2

UNPR-istul Gabriel Farcaș nu mai este consilier județean pentru că și-a dat demisia. Cum și de ce a făcut acest lucru puteți afla de la colegii de la Monitorul de Neamț ei fiind singurii agreați de CJN îcjneamt-2012-14n vederea oferirii de informații de acest gen. Link clic aici.
Noi ne ocupăm, ca de obicei, de partea care nu se discută în restul presei iar în cazul domnului Fracaș gurile rele spuneau că domnia sa administra în SUA o afacere în domeniul transporturilor în care folclorul spune că nu ar fi fost investiți doar banii lui ci și ai unui om din Neamț care a fost foarte bogat. Tot gurile rele spun că alegerea de a rămâne acolo reprezintă nu doar pierderea funcției ci și o mare, mare țeapă trasă celor care ar fi trebuit să primească o parte din afacerea din Miami.
Este o vorbă etno care spune că nu îți va merge bine dacă faci ceva cu bani care nu sunt munciți, dar nu specifică nimic de situația în care faci ceva cu banii nemunciți ai altuia …deci, success în afaceri domnule Farcaș, indiferent dacă e adevarat sau nu ce zic oamenii  … oricum nu vă păsa de părerea lor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. iohahahanis spune

    cica si altii se pregatesc sa sara din corabia unui ,,om din Neamț care a fost foarte bogat,,…cu buzunarele doldora…cica

  2. marius spune

    LA Miami I cald si ghini.LA cheatra polei si carcoteala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate