Ionel ARSENE, președinte PSD Neamț: PNL încearcă să provoace un conflict între președinte și premier

5

În urma consultărilor care au fost organizate la Cotroceni ne-am putut convinge că Partidul Național Liberal și-a construit o agendă pe care interesul public al românilor nu are loc. După cum putem constata atât din declarațiile de ieri ale liderilor liberali, dar și din cele anterioare, PNL încearcă să provoace un conflict între președinte și premier. Scopul este evident. Partidul condus de Alina Gorghiu și Vasile Blaga trebuie să-și justifice cererile tot mai insistente de a prelua guvernarea și, de asemenea, să crească presiunea publică în acest sens. O bună relație de colaborare între premierul Victor Ponta și președintele Klaus Iohannis, așa cum avem acum, nu ajută deloc planurilor pe care și le-au făcut liberalii pentru Palatul Victoria.
PNL trebuie să se trezească la realitate! Alegerile prezidențiale au fost o lecție pentru întreaga clasă politică. Partidul Social-Democrat și președintele Victor Ponta demonstrează că au înțeles mesajul românilor și pregătesc o reformă politică pentru a putea rămâne un partid care reprezintă cu adevărat interesele românilor și o soluție pentru viitorul acestei țări. Este de neînțeles de ce liberalii aleg să fie continuatorii modelului „Băsescu” de a face politică și încearcă să creeze conflicte instituționale acolo unde ele nu există. Pentru români, faptul că președintele și premierul pot să aibă o bună relație de colaborare este o situație extrem de pozitivă. Aceasta este normalitatea pe care ne-o doream și pe care partidele parlamentare au datoria s-o păstreze și să o sprijine.

Ionel Arsene,
președinte PSD Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. GEOO spune

    OARE CATI PRESEDINTII AR TREBUI SA MAI FIE ALESI CA SA POATA FI AGREATI DE PONTA SI ARSENE//////////////

  2. uncetatean spune

    Acest lucru era previzibil inca din seara anuntarii rezultatelor pentru sefia la prezidential.
    Insa intrebarea care apare pe buzele fiecarui roman(nealiat la vre.un partid politic) – Este in stare la ora actuala psd.ul sa realizeze o noua reforma care sa ne conduca pe o directie buna pe viitor ? Daca da. Cine i.a oprit pana acum sa faca acest lucru ? Pentru ca multe din obiectivele constituite in vechea reforma nu au fost duse la indeplinire ,iar acest lucru nu cred ca ar avea legatura cu vechea conducere presidentiala. Sau daca a avut , atunci suntem ochi si urechi sa auzim motivele care au stat in calea neindeplinirilor.
    O alta intrebare destul de importanta zic eu – Obiectivele exprimate in noua reforma (pe care psd.ul zice ca o are) , sunt de o asa natura incat sa determine o ridicare a nivelului de trai ? Daca da, atunci va asteptam cu argumente clare. Multumesc.
    Mentionez ca sunt apolitic , si ca eu agreez actuala conducere : presedinte – premier. Eu ii vad capabili pe amandoi in functiile pe care le detin la ora actuala. Dar , cum am spus si la inceput , lumea vrea fapte (garantii) si nu vorbe ,pentru ca increderea romanului sa creasca catre o anumita formatiune. Mult succes in continuare !

    1. uncetatean spune

      Iar legat de Master planul soselelor (pe care eu il vad un mare fas) , ce informatii ne puteti da , in contextul ca legatura noastra cu vestul (prin Tg. Mures) e trecut la coada de peste (adica ultimii pe lista) si ca in vara ne prezentati alt master plan (la fel de fasait) cu o sumedenii de rute care mai de care mai accesibile si atractibile ?
      Ce spuneti , sa mai avem incredere in promisiuni din astea doar pe hartie ? Care ar fi garantia(exprimanta concret pe intelesul tututor) ?
      Ar mai fi si alte neajunsuri dar momentat raman pe acestea. Indeosebi pentru simplu fapt ca ati fost ales in nu stiu post de coducere cu legatura la viitorul strazilor din tara noastra. Multumesc.

  3. feraru marcel spune

    Patetic ! Mai ceva decat „O floare si doi gradinari” !! Acum, cand se pare ca Tov. Ponta si-a gasit consortul, iata vin in cale, se cobor la vale, niste penelei, ce vor ca sa-l Puie, pe Monta cel bun, la guvern jupan. Sigur ca procedeele, par a fi luate din…”Invataturile lui Traian, catra, urmasul lui Klaus, ca dom’ Arsene, nu poate concepe ca neamtul sa aiba caracter si sa-ncerce sa ne scape barem pana la anul, de PSD. Ca la anul…..ne dam toti diasporezi si….. votam….. Nu spun, ca sa nu influentez electoral alegaciosii ! P.S. : Domnu ‘ Arsene, am o rugaminte…. Nu mai vorbi de „dracu’ ” ca superi poporul asta care de el o ascultat cand o votat…sasul ! Pana cand o sa reusiti sa-l cazati la Rahova, DACA, o s-o faceti vreodata, nu-l mai pomeniti !! Asta-i un sfat crestinesc….

    1. feraru marcel spune

      Asteptandu-l pe Godot…tre’ sa spun ca la ora 15,30 Ghita tv a prezentat oarece imagini cu domnu dipotat, alea pe care le-am savurat (sic), cu totii ! Sa fie un semn ?? Se va lepada Ionel de Viorel ?? Maaare-i gradina Domnului si nestiute sunt caile sale…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate