Cetatea Neamțului încă în discuție la Consiliul Județean Neamț

2

Consiliul Județean Neamț se gândește încă la soluții de parteneriat cu orașul Târgu Neamț în vederea eficientizării activităților turistice din zona Cetății Neamțului.cetatea-neamtului-din-avion
După ce acest obiectiv istoric a fost  restaurat în mare bășcălie, el nu poate fi vizitat de toți potențialii turiști din cauza căii de acces care, prin dificultate, pune în imposibilitate de a ajunge la cetate multe persoane în vârstă, familii cu copii mici, cardiaci, etc. Consiliul Județean nu poate rezolva problema transportului turiștilor de la stradă până la cetate deoarece e terenul primăriei din Târgu Neamț și nici primăria nu poate investi în ceva ce nu e în patrimoniul ei și uite așa are de pierdut toată lumea și în special turismul nemțean.
Sperăm ca celor de la CJN să le lumineze cineva calea și să facă ce e mai bine pentru turismul nemțean, nu ce e mai bine pentru nu știu ce funcționari sau nu știu ce interese.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Pai in Romanica, pentru astfel de probleme exista o solutie verificata !! SA FIE PRIVATIZATA PE 1 USD !!! Sauuu, sa fie data cu acte la PNL, ca tot ii spune Cetatea Neamtului…. Lui Mugurelu’ lu Cozmanciuk, i-am spune dupa aia…SIRE, Majestate, Imparate. Ma gandesc, la principiul lor…Pentru noi insine !

    1. feraru marcel spune

      Sa faca o camera si pentru fantoma lui Nicu Albu, ca poate are ala ceva idei de sistematizare a zonei !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate