Cine ține mâțu-n brațe ?

3

Avem în Piatra Neamț un mâț plătit din bani publicipisica-de-la-pipirig care, ca orice mâț, se pare că are 9 vieți de nu a pățit nimic când s-au fâcut tot felul de măgării pe la piață, nu a pățit nimic când a început să își facă propriile afaceri în piață, nu a pățit nimic când a transformat piața într-o gaură neagră și a scăpat neatins chiar și după ce piața s-a făcut scrum.
Nu știu cine ține mâțu în brațe, dar îl ține bine de tot căci de fiecare dată cade în picioare deși neregulile sunt vizibile cu ochiul liber chiar și de către neavizați.
Gheorghe Ștefan a decontat din plin la alegeri faptul că a ținut tot felul de mâți în brațe. Așteptăm cu interes să vedem cine va fi taxat acum pentru felinele ținute în brațe și șerpișorii crescuți la sân.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. motanu'descaltat spune

    Pai cine sa-i spuna ceva sefului pietii mari, daca din acea vagauna mananca multi corupti?! La chiolhane facea parte o echipa super-cosmopolita: PINALTY, MIUTZA STOICA, BOIANGIU ELENA, TUDORANCEA, VATAJELU, TATAL LUI PINALTY, JURNALISTUL LOR DE OGRADA SI MARELE DEONTOLOG, POLITISTI CU STAIF, SEFUL CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE DIN CADRUL URBAN GAURIT S.A, FIUL ACESTUIA OFITER CU RANG INALT IN DGIPI NEAMT SI ALTI TREPADUSI!!!! CINE SA-L INTREBE CUM A PUS STAPANIRE PE PIATA, CATE AFACERI AVEA, CUM PUNEA BIRURI SI TAXE DE SMECHER….CINE SA INTREBE ACEST GRUP DE CRIMA ORGANIZATA SI EVAZIONISTI DE TOP AI JUDETULUI?!! DAR DE CE NU SE INTREABA NIMENI DE CE I S-A LUAT DOSARUL PIETII DLUI PROCUROR MUNTEANU DAN SI S-A REPARTIZAT ALTUI PROCUROR SPECIALIZAT IN PUNEREA BATISTEI PE TZAMBAL?! CE SPUNE LEGEA IN CAZUL ACESTA? CINE PLATESTE PT FOCUL PUS IN TREI LOCURI CONCOMITENT IN PIATA MARE? CINE? PAZNICUL ALA DE NARE NADRACI IN FUND??!!!! NU ALTI TREBUIE SA MEARGA LA PUSCARIE PT TOT CEEA CE S-A PUS LA CALE ACOLO CU BUNASTIINTA! DAR IN ORASUL NAPOLITANO-NEMTEAN, MAFIOTII SUNT ANCORATI FOARTE BINE SI SE PROTEJEAZA AL DRACULUI DE BINE!!! IN REST, COMERCIANTII MUCLES, CETATENII ORASULUI MUCLES SI TOT ASA!!

  2. cititor40 spune

    Matii astia autohtoni , circula cumva cu masini de fite?Paralele, cam de unde?Tineti minte parcarile, cand erau ale primariei?Toti cei care incasau taxa ,cotizau puternic.Oare cui?

  3. feraru marcel spune

    Dupe cum bine stim, o astfel de exprimare, e un pic peiorativa si nu cred ca vom afla curand cine-l „mangaie”si-l ocroteste la „pieptut”… Daca Felix asta are un nume, de persoana fizica care este, atunci om fi taaaaare bucurosi sa-l aflam ! Pis, pis…da-te prins….(a).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate