Portofel pierdut și restituit

2

Luni 29 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, o patrulă de jandarmerie, în timp ce-şi executa misiunea de patrulare, a găsit în zona Staţiei de autobuz din Dărmăneşti (Tic Tac) un portofel de piele pierdut sau abandonat. Jandarmii au verificat portofelul, găsind înăuntru mai multe carduri bancare, documente de identitate (buletin de identitate, permis de conducere) ale unui tânăr din Piatra Neamţ, Vasile S., de 30 de ani.

 Astăzi dimineaţă, după ce a ieşit din serviciu unul dintre subofiţeri s-a prezentat la domiciliul tânărului şi i-a predat bunul pierdut.

 Vasile S. „ Nici nu mi-am dat seama că mi-am pierdut documentele, nu ştiam de ce mă caută un lucrător jandarm la uşă la 7 dimineaţa. Am fost aseară la părinţi şi cred că mi-a căzut portofelul când m-am urcat în maşină. E foarte bine că cineva mi-a găsit actele, era mare bătaie de cap de sărbători să umblu să-mi fac alte documente. Mulţumesc jandarmului şi sărbători liniştite!”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Neatent sa fii…….Noroc sa ai !

  2. Andrei spune

    Asta se numeste omenie si bun simt ,respect! Un an nou fericit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate