Evenimente rutiere produse pe fondul traversărilor neregulamentare a pietonilor

0

În ziua de 09.12.2014, în jurul orei 10.00, polițiștii romașcani au fost sesizați despre faptul că pe strada Sucedava a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 60 de ani, din Roman conducea autoturism, în regim de taxi, pe str. Sucedava, având direcţia de mers către str. Nicolae Bălcescu, a surprins şi accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea străzii, de la dreapta spre stânga direcţiei de deplasare a autoturismului. Atât conducătorul auto cât și victima nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de rezultatele negative ale testării cu aparatul etilotest.
În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați despre faptul că pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară, condusă de către un bărbat de 36 de ani, din Borlești, care a surprins și accidentat un bărbat de 49 de ani, ce se afla angajat în traversarea străzii de la stânga la dreapta. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, la aceeași oră, a mai avut loc un accident de circulație pe DN 15, în localitatea Zănești.
Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști se pare că, în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Costișa conducea un autoturism pe DN 15, direcția de mers Piatra Neamț-Bacău, a surprins și accidentat un bărbat de 52 de ani, care circula pe partea carosabilă a sensului de mers Piatra Neamț-Bacău.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate