Festivalul „Cântec de stea”, 5-7 decembrie 2014

0

afisIn perioada 5-7 decembrie 2014, la Piatra Neamt, pe scena Teatrului Tineretului s-a desfasurat Editia a-V-a a Festivalului ,,Cantec de stea” cu implicarea organizatorilor Asociatia Children Forever si a Centrului de Cultura si Arte Carmen Saeculare, precum si a partenerilor: Consiliul Judetean Neamt, Consiliul local Piatra Neamt, Teatrul Tineretului, Inspectoratul Scolar Neamt.
Festivalul a reunit muzica usoara si traditionala, cu specific de iarna, interpretate de copii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, organizat pe sase sectiuni: sectiunea interpretare muzica usoara, interpretare muzica traditionala solisti si grupuri mici; sectiunea creatie ,,Melodia Anului”; sectiunea Masti muzicale, sectiunea Arta fotografica.
Festivalul s-a incheiat cu piesa de teatru ,,Un Craciun neserios”- in regia lui Rares Moldoveanu – de la Colegiul National ,,Calistrat Hogas”.
Marele Trofeu a revenit Georgianei Tanase.

,,La inceput de decembrie,Piatra Neamt se afla pentru cateva zile in atentia vietii muzicale intetrnationale.
Editia a V-a a Festivalului „Cantec de stea” reuneste concurenti romani si straini, si deschide intr-o maniera artistica, aici in spatiul local, ciclul sarbatorilor de iarna. Voi fi alaturi de organizatori mereu si voi sustine proiectele culturale si manifestarile interculturale internationale; amprenta culturala determina deschiderea mentalitatii si a spiritului.
Consiliul Judetean este onorat sa continue parteneriatul si in acest an, cu speranta ca acest eveniment va putea asigura concurentilor un loc in care sa straluceasca, sa traiasca bucuria competitiei si sa ne inalte prin talentul lor intr-un timp sacru al colindelor si al Sfintelor Sarbatori de iarna!”- consilier judetean Iulia Serban.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate