Ne cerem scuze pentru problemele tehnice din ultimele 48 de ore. Ele au fost cauzate de afluxul prea mare de vizitatori

1

Un articol publicat acum câteva zile în care dezbăteam natura publică a rețelei de socializare Facebook a devenit viral și ne-a adus un numar atât de mare de vizitatori încât serverele noastre nu au mai făcut față și au respins în jur de 50.000 de conexiuni pe zi.
Articolul devenit viral se numește ”ATENȚIE LA CE POSTAȚI PE FACEBOOK! De azi, justiția independentă din România a pus botniță facebook-ului” și a strâns în câteva zile mai multe like-uri decât orice pagină de facebook a vreunei televiziuni sau ziar concurent din Neamț.
Dincolo de mândria noastră de a aduna în câteva zile cu un singur articol mai multe aprecieri decât au adunat concurenții noștri din Neamț în ani de zile de muncă, ne cerem scuze pentru toți ce care au avut probleme la vizitarea site-ului sau au fost respinși de server. Deși ne mândrim cu echipamente informatice performante nu am putut suporta un trafic mai mare de 100 GB/zi și de 1.000.000 de hituri în 24 de ore.
Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru eventualele probleme care vor mai apărea în următoarea perioadă de la acest articol deoarece avem în continuare un număr impresionant de utilizatori care accesează acest subiect.

Redacția ziarpiatraneamt.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Ce mare mirare… ? S-a dat ordin de la Ionel Arsene, ca toti membrii PSD pi care-i pastoreste, sa-si faca cont de FB, impreuna cu toti finii si afinii, afonii si afoanele, de la cel cu tzatza-n gura, pan-la cel cu barba sura. Le-a promisara la toti ca da si el un comunicat pi subiect, care va fi postat pi ziarul lui preferat, la articolul cu pricina. Se incearca deci, sa se vada daca in 2016 se va putea bloca mijlocul de comunicare a dusmanului de clasa, precum si accesul critic la orice articol care-ar aparea pi ziar. Daca reuseste in Neamt, va fi preluat si in Teleorman. Singurul care i-ar strica planul, e Vanghelie, care-ar putea pune pe piata gratuit sute de mii de almanahe, ca sa le daschida ochii la talibani. Almanahe cu cd, fireste, ca nu tot pesedistul a terminat clasa unu si mai degraba citeste audio. Ideea, mi se pare cam basesciana, dar….. Nu m-ar mira ca si Arsene sa fi fost pe la Cotroceni si sa fi primit lumina de la presedinte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate