O nouă televiziune în Neamț

1

Pe modelul neamt.tv și probabil aruncând un ochi la ce se întâmplă înROMAN24 alte țări civilizate, un grup de romașcani cu un om politic în spate au decis să se conformeze cu vremurile și și-au făcut o televiziune online pe care au denumit-o ”ROMAN 24”.
Noua televizine merge pe formatul tipic de streaming, se pare că au și un studio de croma, au început să urce clipuri pe propriul canal de youtube de aproximativ 6 luni de zile și la ce televiziuni sunt în Roman, noi le dăm multe șanse de succes dacă se mai și țin de treabă.
Mult succes noii televiziuni Roman 24 online .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. roman24 spune

    Multumim mult de tot pentru aceasta surpriza! Intr-adevar, dotarile tehnice sunt profesionale, desi, deocamdata, inca incercam sa le dam de capat 🙂 Suntem deschisi atat la eventuale colaborari, cat si la sfaturi, noi fiind relativ incepatori in domeniul streamingului online! Deocamdata, pentru acest articol, cafeaua este asigurata! O zi buna si multumim, inca o data!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate