ATENȚIE ! Începe campania de blocat roți în parcările de reședință

10

Pe surse am aflat că frumoasa companie Parking, care trage dungi cu vopsea și ia bani la pietreni, se pregătește să ne facă surprize neplăcute de sarbători și să blocheze pe absolut toți cei care nu au plătit locurile de parcare. Mai mult de atât, firma Parking va bloca și mașinile care ocupă de mai multe ori parcările rezervate pentru vizitatorii, adică acele 1-2 locuri nemarcate din fiecare parcare.
Așadar, cei care ați uitat să plătiți, mergeți și plătiți, iar cei care nu vreți să plătiți, în săptămânile care vin parcați doar în zone care nu aparțin Parking ca să nu vă treziți cu amenzi usturătoare sau mai rău, cu roata blocată și să nu o poată debloca nimeni până a doua zi pe motiv ca la Parking s-a terminat programul.
Deci moșu v-a pregătit capcanele de roți.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
  1. alex spune

    Mie mi-au blocat roata. I-am chemat am platit iar apoi imi spune agentul ca si cu o seara inainte fusese blocata roata iar eu sunt suspect ca am sustras dispozitivul de blocare.Acum am primit citatie sa merg sa platesc la sediul lor o amenda de aprox. 600ron. ?!?! Cred ca cei de la Parking au luat-o razna. Iti blocheaza roata fac poza…o deblocheaza daca nu suni intr-un interval relativ scurt de timp pt deblocare, iar apoi te fac hot..ca toata lumea are cheie de desfacut blocajul ala.!!! Inadmisibil

  2. legio spune

    Vad ca nimeni nu aduce in discutie parcarile nominale care sant marcate pe partea carosabila a drumurilor, vreau sa amintesca ca acest lucru este interzis de Codul Rutier si marcate in dispretul total al aceluiasi cod prin distanta la care sant marcate aceste parcari fata de trecerile pietoni sau intersectii. Cei care poseda autovehicole si platesc rovinieta ptr circuilatia pe drumurile publice iar ,,organul” local mai incaseaza o suma de bani ptr pacarile respective.Politia Rutiera nu ia nici o masura ptr ,,incalecarea ” Codului Rutier de catre acelasi ,,drgan”.

  3. vio spune

    taxa de parcare este 150 lei si mai apare acum si 6 lei impozit pe parcare.Trantorii care traseaza locul de parcare, unul matura unul traseaza unul tine cutia cu vopsea unul conduce masina si tot asa ca sunt mai multe echipe.TRAG DOUA LINII STAU O ORA PE BANCI.

  4. ANA spune

    Onorabilii de la Parking ar face bine sa se ocupe mai intai de parcarile cu plata din oras. Nu de alta, Piatra Neamt e oras turistic, iar turistii au nevoie de locuri civilizate unde sa parcheze! Sau cine parcheaza printre nametii cat masina nu plateste tichet? Si daca tot veni vorba: poate fac accesibile si masinariile mancatoare de bani pentru parcare. Sau mai bine sa le lase asa, ca poate raman ingropate in zapada pana la primavara!

  5. Florin spune

    La mine in zona au pus pe geamul masinii, anunturi autocolante, la vecini, anunturi care se dezlipesc foarte greu. A doua zi au venit cu caracatitele.
    Pe instiintare scria „ca au ocupat un loc de parcare de resedinta si ca au incalcat HCL… pe care nu-l mai stiu. In acel monet am citit acea hotarare, dar nu spunea ca daca nu ai platit atunci trebuie sa ai roata blocata. Pai sa vad cum blocheaza in Speranta toate masinile din cartier, ca nu stiu sa-si fi prelungit cineva contractul acolo…
    Oricum poate reusiti un punct de vedere pe aceasta tema.

  6. feraru marcel spune

    Cei cu masinile rosii sunt cei mai amenintati. Daca-s si pensionari, au…..imbulinat-o. O foaie de hartie lipita pe una din ferestre si pe care sa scrie…ACL forever !! i-ar scapa pe multi de necazuri. Ai lav gigi sau ceva asemanator, precum si sloganul Jos Pisoiul ! pot fi deajuns. In rest…. fiat Lex !!

    1. feraru marcel spune

      Adica…. sa fie lege, pre limba lui Traian !

  7. xx spune

    Unde ati vazut cele 1-2 locuri de parcare nemarcate in fiecare parcare pentru vizitatori? Eu nu am vazut nicaieri.Cu privire la blocarea rotilor in parcare este o problema.Daca locul de parcare este rezervat contracost de un pietrean,acesta poate cere blocarea rotilor atinci cind locul ii este ocupat de altcineva,dar daca locul nu este rezervat de nimeni,sau cel ce la avut rezervat nu a mai platit taxa,atunci este o problema.De mai multe ori primaria Piatra Neamt,prin gura primarului Stefan,care inca este primar in functie a spus ca locurile de parcare din oras nu sint cu plata,dar la cererea proprietarilor de masini a acceptat ca o firma privata-PARCHING sa sa faca rezervare de loc pentru cei ce doresc sa aiba un loc rezervat,contracost,firma privata nu a primit dreptul de proprietata sau inchiriere a locurilor de parcare,si nici nu ar avea cum fiind domeniu public nu privat al primariei

  8. Florin spune

    Da e conform legilor, sau HCL? Eu nu cred.

  9. Leo Taxil spune

    Aceasta firma capusa trebuie desfiintata. Ea a fost folosita de Penal-ti cu scopul de a-i aduce bani (socotiti: 15.000 de parcari x 1.350.000 =20.250.000.000lei vechi!) pentru tot felul de ticalosii politice, prin intermediul unui om de incredere, pus director si platit din banii nostri cu 80 de milioane pe luna (si care vine la ora 10 la birou doar ca sa-si bea cafeaua, ca alte prbleme nu are!) . Inafara de asta, nu exista nici o justificare pentru cei 135 lei pe care ne obliga sa-i platim fara sa ofere in schimb vreun serviciu, sau sa mature parcarile macar o data pe an. De altfel, prima promisiune cu care ne-a aburit Penal-ti cind a dorit sa fie primar a fost: „voi desfiinta parcarile cu plata”! Ar trebui inceputa o actiune cetateneasca pentru desfiintarea acestui mod de jecmanire a cetatenilor, deoarece gospodarirea orasului este sarcina primariei, pentru care toti platim impozite, si nu vad de ce ar trebui sa mai platim o data pentru a ne parca masina in fata blocului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate