Johannis de Neamț împreună cu tovarășul Culiță Tărâță la adunat de ”independenți”

6

O nouă cârdășie politică a apărut în Neamț. Principalii aliați sunt Culiță Tărâță și Laurențiu Leoreanu, primarul Romanului, căruia i se mai spune și Johannis de Neamț pentru că deși înainte de edil a fost doar un profesor, a reușit să adune în declarația de avere 6 terenuri și 4 imobile.
Cu sprijinul lui Culiță, Leoreanu s-a apucat să strângă independenții rămași de pe urma lui Gheorghe Ștefan și desigur că în încercarea de racolare un rol esențial l-a jucat cantina de la SIL Bistrița aflată pe teritoriul familiei Tărâță.
Poate pe viitor Leoreanu va reuși să dea și el măcar o ciorbă politicienilor pe care-i curtează, că așa e frumos.

I. Adrian

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. legio spune

    Faceti bine si vedeti diferenta de mentalitate si culoare politica intre Transilvania si Moldova ,se pare ca moldovenii sant mai bogati decat ardelenii , ca atare moldovenii nostrii voteaza culoarea rosie , de unde le vine bogatia si le mai iese si pe nas aceasta bogatie. Asa voteaza moldovenii (pietrenii) asa de bine traiesc.

  2. cititor40 spune

    Nu se poate impune nimanui, sa voteze cu cine vrea unul sau altul.Eu am primit sanctiuni pe linie de partid, pt. ca am votat altfel decit partidul,si am ramas tot eu.Cine crede ca alegatorii sunt o turma de oi ,greseste fundamental.

    1. feraru marcel spune

      Vedeti bine ca suntem martorii unei propagande, care nu se da in laturi de la nimic, pentru a-si atinge scopul. Pentru EI, noi suntem turma aia de care spuneti d-vs. Chiar nu stiu daca berbecii sunt mai blagosloviti cu minte decat oile, dar stiu ca ei conduc turma. E deajuns sa te bazezi pe ei si toate oitele vor pune stampila….unde trebuie ! N.B. : De berbeci nu duce lipsa PSD-ul.

  3. feraru marcel spune

    Citit-am mai anii trecuti in presa autohtona, ca pe sasul nostru l-ar chema Itzic ori Strul. Ruman 100% Acu’ nu-i deranj, ca daca Klaus era prieten cu Angela, asta o fi cu Rothschild si ne-am scos cu totii.

  4. de astazi coroi spune

    nu inteleg care este deranjul ca independentii vor sa-l voteze pe johanes.se doreste cumva ca la nemt ponta sa fie ales 99,9%.nu este voie ca si alte partide sau aliante sa primeasca voturi?totusi eu cred ca in judetul neamt este loc pentru toata lumea si moldovenii nu sunt extremisti.acum inteleg de ce unii lideri psd de neamt au un comportament ciudat.am mai multi prieteni la bicaz si de can cu votul pentru ponta nu mai raspund la telefon fiindca am alta parere.de asemenea nu inteleg disperarea de a face aliante cu totii indiferent ca este un partid extremist sau de alta nuanta.NICI IN 2004 NU A FOST O ASEMENEA NEBUNIE CAND MAJORITATEA FUGEA DE CIUMA ROSIE.este adevarat ca nici ciuma portocalie nu a fost grozava dar sa uiti tot raul facut e mult prea mult.il felicit pe tarata ca se implica in echilibrul balantei politice pacat ca ontanu (tot nemtean de al nostru)nu a inteles nimic din democratie.

    1. feraru marcel spune

      „il felicit pe tarata „… Auoleuuuuuuu, dom’Coroi, da’ ce-ai putut pentru ca sa scrii…. Din partea mea, nu-i bai, da’ tare mi-e frica c-ai deranjat viesparul. Cred c-ai sa ai ce citi… Sazi bland si nu baga in seama !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate