Gheorghe Ștefan a fost arestat. Toată lumea așteaptă reacții…

20

De departe cel mai mare scandal de corupție din Neamț a gheorghe-stefanizbucnit în plină campanie electorală, un scandal în care se vorbește de sume fantastice de bani, firme din Cipru și multe alte lucruri de care ziarpiatraneamt.ro a scris zeci de articole în timp ce restul presei locale… avea altă treabă…
Acum, văzând dimensiunile la care a ajuns scandalul ne punem întrebarea dacă doar Gheorghe Ștefan era singurul politician corupt din Neamț și dacă nu cumva și ceilalți erau complicii lui sau cel puțin făceau lucruri similare chiar dacă la o scară mai mică. Răspunsul la această întrebare nu o să vi-l dăm noi, ci chiar politicienii nemțeni prin reacțiile pe care le vor avea în următoarea perioadă. Vom vedea dacă are cineva curajul să deschidă gura, sau toți politicienii vor face tot ce le stă în putință numai să nu comenteze ceva.
Este jenant ca în plină campanie electorală să vedem cum toți politicienii tac sau și mai rau, se vor apuca să ne spună tot ce nu aveau curajul să spună cu Pinalti în libertate. Cu oameni politici așa de slabi parcă începe să mi se facă  dor de aroganța și tupeul lui Gheorghe Ștefan.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
20 Comentarii
  1. robocop spune

    incredibil ,dar posibil deci ! acu cativa ani nu era de imaginat asa ceva ,omul era cel mai corect ,si adversarii niste incapabili ,roata se invarte !

  2. Marius spune

    Ar trebui pus sechestru pe avere pentru recuperarea banilor cetatenilor si platite datoriile primariei de exemplu TELEGONDOLA -care nu produce nimic.

  3. hitler spune

    Este o vorba care zice cam asa: sa dea cu piatra cel fara de pacat. Haideti sa fim onesti macar cu noi, toti avem cuibarit undeva in noi un sambure de coruptie. Pana nu va dispare acest fenomen din viata noastra, incepand cu oamenii simpli si terminand cu cei alesi, nu vom putea progresa mai deloc. De ce sa nu recunoastem ca daca am fi fost in locul primarului am fi facut la fel, sau poate mai rau? Unii fac coruptie la un nivel mic, altii la un nivel mai mare, depinde cat le permite statutul. Cat despre primar, el a facut si lucruri bune pentru oras, ce-i drept tot cu banii nostri, pe unde a fost ne-a facut cinste, in capitala e cunoscut ca un om destept si care stie sa faca bani, ba chiar mai dihai ca altii. Astea nu le mai vedem????

    1. feraru marcel spune

      Heil mein herr, ca bine-ati spus-o.

    2. popa gheorghe adrian spune

      Auzi nea criminalu de razboi si seful holocaustului, ai tupeul si nesimtirea sa vorbesti? Cum poti avea marlania si prostia sa exprimi o asemenea idee „pe unde a fost ne-a facut cinste”. TI-AM DAT EU VOIE SA VORBESTI IN NUMELE MEU? GUNOIULE, limiteaza-te la necinstea si coloaca din care faci parte si vorbeste romaneste corect gramatical….”mi-a facut cinste”. Multora din acest oras le este rusine ca au fost reprezentati de un puscarias,de un nesatul….cat despre faptul ca fiecare are in noi un „sambure de coruptie” limiteaza-ti judecata de valoare la clasele pe care le ai, adica vreo 3 cat aveau si SMT-istii cand au fost facuti colonei de securitate. Dar, cu cei ca tine si din gena ta au ajuns victime Mihai Viteazu, Stefan Cel Mare, Vlad Tepes…si putem continuua cu Carol, Ferdinand, Mihai, Carol 2 si, pt. ati induiosa inima in ritm cu id-ul tau legionarii-nazisti.

      1. Gabi spune

        Corect si la obiect. Aceasta porcina nesatula nu a facut cinste nimanui.Toata lumea l-a caricaturizat si considerat pe Pinalti un hot, un smecher un bufon. orasul P. Neamt a fost indatorat de acest individ pentru 40 ani.Bani aruncati pe apa sambetei.

      2. hitler spune

        Multumesc frumos de complimente!

        1. feraru marcel spune

          Cu placere. Considera ca acolo unde te-a scuipat boierul te-a sarutat VODA !

      3. hitler spune

        Fara jigniri nu se putea? Eu nu am jignit pe nimeni

  4. liv spune

    Am trait sa o vad si pe asta. UN Stefan umilit …asa cum a umilit la randu-i pe multi care nu i-a impartasit ideile. Spunea mareu ca cei care nu stiu sa faca bani sa plece acasa…si au plecat…..nu stiau sa faca bani murdari asa cum a facut el si multi altii si au refuzat sa se prinda in hora lor. Acum dorm in liniste pe patul meu si nu ma mai umileste nimeni.

    1. feraru marcel spune

      Deci lucrati in continuare la „stapan”? De 25 de ani ni se tot spune ca nu suntem egali si ca trebuie sa gasim oprtunitati de castig. FA BANI e leit motivul zilelor noastre. De dormit in liniste….. Sigur si Pinalty o face. Si acolo cred ca i se spune : SA TRAITI dom’ Stefan. Stie el sigur cat va varsa in conturile statului si cu cat va ramane. Cand se va reintoarce credeti ca-l va umili cineva ? Poate dumneavoastra, daca veti avea curajul….

    2. feraru marcel spune

      @ Admin : Nu e bine domnu’ chestor…..

      1. feraru marcel spune

        Retrag ! e bine. curatasem history-ul.

  5. Gabi spune

    Se spune ca nu e bine sa te bucuri de raul altuia, insa Gheorghe Stefan , dupa parerea mea trebuia sa fie oprit odata. Din pricina acestui sangeros tiran, au curs prea multe lacrimi, au suferit prea multi oameni.Din cauza acestei bestii, au ramas pe drumuri profesionisti de frunte ai orasului, au ramas fara case oameni saraci, au fost arestati oameni, au fost jigniti si terfeliti sau purtati prin tribunalele odioase ale lui Basescu sute de nemteni. Eu nu-i doresc nimic. Eu as vrea ca fiecare sa-si primeasca rasplata faptelor proprii.

    1. Gabi spune

      Si inca ceva:latraii! Ce spun latraii care au intoxicat 10 ani televiziunile locale ridicand statuie celui mai corupt si inuman dictator care a trait pe aceste meleaguri? Tare sunt curios sa aflu ce cred latraii. Oare se vor lepada de el? Cred ca da. Pt ca latraii sunt intotdeauna latrai. Vor trece in barca puterii. Daca Ponta va castiga alegerile( nu cred ca e bine) latraii il vor iubi si preamari pe Ponta.Halal tara, halal presa, halal latrai!

      1. feraru marcel spune

        Gabi, ce-ti mai place tie sa ïntepi”….. Pai domnii ziaristi nu tre’ sa manance si ei ?? Ganditu’ si scrisu’ e muncusoara lor ! Acum, ca si inainte de ’89 propagandistii cu talent au mare cautare. Asa ca ai dreptate, se vor pontai cu totii. Aproape cu totii. Or sa apara si „dizidenti”.

  6. Ticu spune

    L-am auzit pe Chelaru si pe Dragusanu,cum aratau cu degetul ,dar uita ca ascund in parlament pe Dinita,pe Adam, pe Andronesasca,pe Mihailescu( ultimii doi in acelasi dosar cu Pinalti). Ei cred ca suntem prosti,si nu mai judecam, credem orbeste doar ce spun ei. Nu domnilor,daca aparati politicieni penali,sunteti si voi de aceeasi teapa. Sa va vad cum mulgeti populatia dupa alegeri pentru pomenile date in campanie ?

  7. popa gheorghe adrian spune

    Simt ca nu traiesc degeaba. Se pare ca se mai face si DREPTATE in tara asta. Evident, numai Bucurestiul daca mai misca ceva in cloaca asta de banditi de la Neamt. Asa era si inainte de ’89.

    1. feraru marcel spune

      Cu voia d-vs, eu…..simț enorm si vaz monstruos !

  8. feraru marcel spune

    Eu doresc din tot sufletul sa vad un comunicat de la puternicul Arsene. Ala de se batea cu Pinalty precum Fat Frumos cu zmeul. Restul trepadusilor politici or sa taca, rugandu-se la Domnu’, ca pi Ghiorghita sa-l loveasca Alzheimeru’ .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate