Laurențiu Dulamă – ” Singur acasă 2 ”

3

laurentiu-dulama-udrea

După ce a fost lăsat ultimul pe corabia PDL, domnul Laurențiu Dulamă s-a trezit iar singur acasă la PMP fiind lăsat cu toate problemele partidului pe cap de parlamentarul Mihaela Stoica care tocmai a decis că nu se afla în barca potrivită.
Pentru a ne lămuri ce se întâmplă la PMP dar și pentru a ne păstra o oarecare echidistanță în campania electorală, am oferit posibilitatea domnului Laurențiu Dulamă de la PMP să își transmită mesajul electoral în mod gratuit, nu contra cost cum fac alți colegi de presă care se dau echidistanți dar în realitate cerșesc bani de la fiecare partid.
Deși miroase a laudă, e bine de știut că până la acest moment ziarpiatraneamt.ro și neamt.tv nu a încheiat nici un contract cu absolut nici un partid și nu a solicitat bani pe interviurile electorale deoarece considerăm că e datoria noastră față de cei care ne citesc în a le prezenta mesajele electorale ale tuturor competitorilor politici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Iftode ionut spune

    Este si va fi un OM in adevaratul sens al cuvantului ,dincolo de apartenenta politica a fost cel care intotdeauna a pus umarul si nu a parasit „corabia” .
    Sa nu uitam un sigur lucru desi tot greul a fost pe umerii dansului a mers inainte desi nu este nici deputat nici senator !
    Respect Laurentiu Dulama

  2. feraru marcel spune

    Cine a vazut „Singur Acasa” isi aduce aminte cum ghidusul ala micu’ reusea sa-i faca de ras pe BANDITI….. Nu pot sa cred ca d-vs dom’ Iosub, i-ati putea compara pe ceilalti doi onorabili sefi judeteni de cete politice cu asemenea pacatosi. Am zis de ras ? Noooo, ii batea, caftea, umplea de pene, peste vopseaua rosie si galbena cu care erau acoperiti. Am zis….acoperiti ?? Prostii….. Gata ! N-am zis nimc ! Nu ma bagati in seama. Pi comentariu…da. Chapeau bas, adica ma descopar in fata lu’ matale. Marcel ???

  3. mickey999 spune

    Ce baiat plin de viata era Amedeo acum 30 de ani si uite ce a facut politica din el acum la 47 de ani !
    Batut de vinturi, de ploi , de ninsori chiar , mereu in lupta…numai ca lupta cea adevarata era la seniori, iar el era tot timpul in liga pantalonilor scurti cu bretele 🙂 🙂
    Of …mai baiete….shezi ghem, mai !….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate