Primul candidat la președinție venit în Piatra-Neamţ în această campanie

4

william-la-piatra-neamt

Primul candidat la președinție venit în Piatra-Neamţ în această campanie a fost William Brânză. Îmbrăcat cam de fițe, dar cu bun simţ, candidatul ecologist a facut o tură de oraş pe jos, dar secondat la mică distanță de o mașină de teren, și a oferit flori trecătoarelor.
Faptul că domnul William Brânză nu a anunțat înainte vizita sa ni se pare totuși un gest de aroganță, nu neapărat față de presă sau de alegători, ci mai ales față de propriul electorat ecologist, destul de bine reprezentat în Neamț și care ar fi vrut măcar să-i spună din problemele locale legate de poluare, defrișări, prospectări și altele.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Hă,hă,hă….o anumee firma de branzeturi are o reclama care se termina intr-un maaaare fel. Ni se spune ca daca mananci produsul lor TRE’ SA FII….. FAN BRANZA ! Maaare lucru si reclamele astea la produsele lactate. mmmmmmmplac branzeturile.

  2. Andrei spune

    Who the fuck is William Branza ?

    1. popa gheorghe adrian spune

      Chiar asa, ce personalitate marcanta este acest individ? Eu unul n-am auzit de dumnealui si nici nu stiu ce-l recomanda, ca fac si eu ca in BD la munte si la mare…”diploma nu canta”.

  3. feraru marcel spune

    Neneaaaa Caragiaaaaleeee, undeeee esti ? Mata l-ai inventat pe Branzovenescu. Pai se poate ??….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate