Nucii din Piatra-Neamţ, asaltaţi de găşti de rromi

3

Pietrenii care locuiesc în cartierul Dărmăneşti din municipiul Piatra-Neamţ se plâng de faptul că nişte găşti de rromi formate din femei, bărbaţi şi copii iau cu asalt nucii din zonă. După ei, potopul. În anumite zone nu exista niciun nuc să nu fie cules şi rupt de astfel de persoane. Un martor a declarat că femeile şi copiii au misiunea de a culege nucile, iar bărbaţii merg în coloană cu sacii plini în spate, având, cel mai probabil, intenţia de a vinde nucile culese în piaţă. Localnicii sunt terorizaţi de această stare de fapt şi au certitudinea că astfel de fenomene au loc în întreg oraşul. Sperăm ca autorităţile să se autosesizeze, dacă nu au fost sesizate deja de locuitorii din zonă, şi să prevină astfel de incidente neplăcute. Culesul  de nuci, în sine, nu ar fi o problemă, însă vandalizarea copacilor şi disconfortul produs celor care locuiesc în zonă reprezintă o problemă, dacă nu legală, cel puţin imorală şi lipsită de orice urmă de bun simţ.

nuci (1)
nuci3

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. cititor40 spune

    Sambata 4.10. inca un jaf al acestor „indieni” petrecut pe podul de la 8 martie.Puii d eindieni au furat portofelul unei femei in varsta, au sarit in albia Cuiejdiului si au disparut spre mall,au luat banii si au aruncat actele ,Totul in 10 secunde.Oare nu se poate pune o plasa,sirma ghimpata,ceva care sa impedice „discriminatii” sa se „evacueze” prin acel loc?Din ce in ce mai mult sunt in favoarea legii din orient:mina jos pt.furt.Propun de asemenea sa nu mai acordam ajutoare sociale, daca copii nu urmeaza o forma de invatamant,legi foarte clare pt.internarea in camine de reeducare,trebuie sa facem ceva.Efectiv ,discriminatii au urmarit victima si in momentul cand a ajuns pe pod in 5 sec. fugeau cu portofelul spre mall,toata lumea a fost atat de surprinsa, ca nu am putut reactiona.

  2. feraru marcel spune

    Tu primul, sau prima, ca nu reusesc sa-ti ghicesc secsu’. Da’ sa n-ai pretentii la potrocale sau banane cat vei sta lungit.

  3. feraru marcel spune

    Pai zburatoarele astea fara bun simt si lacome, atata stiu. In Mai dau iama prin visinii plantati in jurul blocurilor si nu se multumesc cu ce pot culege cu vastul. Nu, pana nu se anina ei de crengi si nu le rup, nu se opresc. Orice incercare de-ai opri este urmata de o serie de mascari si injurii cu greu de reprodus. Dictionar : vast= mana. ….. In limba lor de cioare….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate