Lupu face pretenții de mascul alfa

4

Marele războinic Costache Lupu, când călare, când pe jos, a tot măturat cu Gheorghe Ștefan si cu patronul firmei G.E.S. pe motivul Untitled-1terenului de la Baza Hipică, teren ce a fost vândul la licitație de către finanțele nemțene pentru o datorie ce o avea firma Perla Invest.
În principiu, demersul domnului Lupu este unul legitim și suntem mai mult decât de acord cu faptul că acel teren nu trebuia vândut. Diferența este că noi vrem să fie trași la răspundere cei care au făcut datoriile către finanțe iar Costache Lupu s-a tot luat de cel care l-a cumpărat, lucru fără logică deoarece mai puțin contează cum îl cheamă pe cel care cumpără ceva ce a fost deja scos la licitație de către finanțe.
Greșeala domnului Lupu a fost că a politizat demersul său alegănd să colaboreze în lupta pentru terenul Bazei Hipice doar cu apropiații lui Culiță Tărâță, ceea ce a făcut ca absolut nimeni să nu mai dea importanță subiectului și nu neapărat că ar fi fost vorba de EST TV sau de Culiță Tărâță, ci din simplul motiv că a fost asociat cu un politician indiferent care ar fi fost numele acestuia.
Totuși, lucru de neînțeles de abia acum apare. După ce ”baieții” colonelului Culiță i-au pus la dispoziție domnului Lupu, în mod gratuit toate mediile de propagare a informației, după ce i-au oferit chiar un spațiu de emisie la EST TV și tot sprijinul juridic și nu numai, Lupu a început să mârâie și să se plângă prin cetate chiar de aliații lui care i-au dat doar un deget și acum nu vor să-i dea toată mâna. Principala supărare a domnului Lupu ar fi una legată de faptul că nu este lăsat ca în emisiunea sa de la EST TV să se ia aiurea de patronul de la GES și de Gheorghe Ștefan, fapt care îl face să se simtă ”vândut” neînțelegând că fiecare post tv are propriile regului, propriile interese și mai ales un CNA deasupra capului.
În concluzie, dacă ”băieții” colonelului nu se vor supăra că domnul Lupu îi tot cântă prin oraș și nu se vor răzgândi în legătură cu spațiul de emisie acordat, înseamnă că vom vedea de acum în fiecare sâmbătă un lup îmbrăcat frumos în oaie care va face o emisiune cultural-artistică la Est TV.
Desigur, există și varianta în care cei la care s-a plâns domnul Lupu de ”băieții” care l-au ”vândut” sunt niște mincinoși și s-au înțeles între ei, deși nu se cunosc, să spună aceiași minciună legată de bocetele domnului Lupu dar acest lucru se va vedea sambătă la emisiunea unde războinicul va rămâne războinic sau va deveni o prințesă suavă și iubitoare de ponei roz.
Concluzia este una singură. Lupu a început să facă pretenții de mascul alfa in cadrul ”haitei” care la adoptat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Imi aduc aminte ca prin anii ’80, maaaarele profesor lupu, cu palaria lui de cauboi pe teasta, nu raspundea la salut decat selectiv, asa, pe spranceana. Cat despre posibilitatea de a fi salutat de el……mai va. Avea un respect „nativ”pentru cei din jurul sau. Probabil ca nu reusise sa-si termine studiile din cei 7 ani d-acasa. El o fo’ alfa din copaie.

  2. Ticu spune

    Lupu nu a fost niciodata ce pretinde( a fost in toate taberele posibile), ci doar un profitor, de pe urma bazei hipice .

  3. de astazi coroi spune

    urmarind evolutia vanzarii marei parti din baza hipica pot sa apreciez ca nu mai sunt inversunarile de la inceput impotriva licitatiilor facute.lupu a mers pe mana unor oameni pe care ii aprecia mari specialisti in drept.am avut unele semne de intrebare ajunse la cunostinta lui lupu in ceia ce privea reusita cererilor sale deoarece nu se respecta intrutotul codul de procedura civila.a raspuns ca asta e traseul stabilit de oamenii lui si crede ca unii ii vor raul.desigur m-am dat la o parte si am asteptat pronuntarile instantei.vazand ca in mod intentionat nu s-a pus in discutie cele mentionate de mine am ajuns la concluzia ca nu se dorea sa se faca ordine si era mai mult o actiune de suprafata.cred ca toate demersurile juridice vor avea aceiasi finalitate.PESTE IARNA DUPA COLINDE SI URARI SE VA ASTERNE LINISTEA SI IN CEIA CE PRIVESTE BAZA HIPICA..

  4. cititor40 spune

    O mica „propunere”;d-l Rotaru fostul primar – sper viitorul primar-al orasului ,poate fi invitat la o emisie pt. a vorbi despre baza hipica?Ar avea ce „povesti”,garantez acest lucru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate