Ionel Arsene are ”jipan”, în timp ce COLONELUL Culiță Tărâță merge cu transportul în comun

7

masini

Am văzut azi un articol foarte simpatic în oficiosul lui Culiță Tărâță aflat și el în faliment, un articol care ne anunța că deputatul Arsene are o mașină de teren pe care, ce să vezi, o folosește zilnic deși nu ar fi pe numele lui.
Ce să mai spunem decat că Arsene joacă la juniori față de Culiță Tărăță care se plimbă numai cu limuzine noi și în declarația de avere bate vântul, sarmanul agricultor neavând absolut nici o mașină și nicio firmă. Mai că îți vine să trimiți doi de la primărie să-i facă o anchetă specială să îl înscre pe lista de subvenție la căldură.
Partea stupidă este că autorul articolului, ce seamănă din profil puțin cu Turcescu, lucrează și la EST TV și vede zilnic limuzinele cu care se plimbă Culiță parcate chiar în fața televiziunii, ca să nu mai spun că toată lumea vede zilnic ”jipanul” lui Culiță 8V parcat chiar în fața Consiliului Județean Neamț… ba chiar, uneori în cel mai infantil și securistic mod, soferul aduce și parchează mașina  doar ca să dea impresia că domnul COLONEL Culiță Tărâță e prin zonă.
În realitate deputatul PSD-ist are o mașină ce o utilizează sub formă de împrumut pentru simplul fapt că mașina cu care mergea de obicei este stricată de ceva timp.
Oricum, articolul oficiosului arată încă odată dacă mai era nevoie că ei ar vrea să îl prindă pe Ionel Arsene cu ceva dar nu prea au cu ce și ori reîncălzesc subiecte legate de fostele afaceri ale parlamentarului, ori se iau de tot felul de nimicuri.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
  1. misu spune

    saracu arsene /////

  2. Alex spune

    Lucrurile sunt simple, o parte din ziaristii de la Monitorul de Neamt, presteaza servicii si la televiziunea domnului Tarata (adicatelea Est tv), deci e normal sa scrie articole defaimatoare la adresa celui cu care platitorul lor de salarii se afla in conflict. Pe de alta parte, normal (asta doar in Romania binenteles) e ca si pe aceast site sa apara texte care sa arunce cu laturi pe Tarata, ca doar cel care se ocupa de aceasta pagina web, lucreaza la televiziunea lui Arsene (adicatelea Tele M).

    ADMIN: Greșit ! Admin ziarpiatraneamt.ro a renunțat demult la colaborarea cu Tele M … nepotrivire de caracter.
    O altă mare diferență este ca nu are nicio legătură Arsene cu lupta noastră cu COLONELUL Culiță și mai mult de atât, nu am auzit ca Arsene să fi trimis la cei de la Monitorul poliția economică sau alte controale și nici să le facă dosare penale doar cu scopul de a hărțui un jurnalist…
    De fapt nici un politician nemțean niciodată nu a făcut atâtea represalii asupra unui ziar cât a făcut Culiță la adresa noastră.

  3. domnu' dan spune

    Nu ma poate acuza nimeni ca-i iau partea lui Tarata, ultimul secretar comunist de partid aflat inca la putere in Romania. Dar, as aprecia daca nu m-ati lua de prost scriind fraze de genul: „În realitate deputatul PSD-ist are o mașină ce o utilizează sub formă de împrumut pentru simplul fapt că mașina cu care mergea de obicei este stricată de ceva timp.(…)”. Stim cu totii cum functioneaza aceste imprumuturi. In plus, politica voastra editoriala de sustinere a PSD-ului, voalat sau nu, in timp ce acest partid isi cam apasa carambul cizmei pe grumazul populatiei tarii, nu cred ca e de natura sa va aduca mai multa simpatie ci, din contra, va va aduce prejudicii in randul celor ce va citesc. Veti constata, probabil, pentru ca am mai vazut acest film, ca dusmanul dusmanului vostru nu va va fi prieten.

  4. de astazi coroi spune

    fata de pozitia pe care o ocupa arsenie a tine socoteala cu ce masina circula e o tampenie.daca cineva doreste sa faca o asemenea monitorizare sa mearga la cafenelele si terasele de fite sa vada masini scumpe.CRED CA AM EVOLUAT SI NOI PENTRU A NE PUTEA PERMITE SA CIRCULAM CU O MASINA BUNA.DACA TOTUSI E PROBLEMA ROG INITIATIVA LEGISLATIVA SI REPUNEREA LEGII 168 I.E.N. IN VIGOARE.stiti cum e hotii striga hotii!!!!!!

  5. cititor40 spune

    Normal ar fi ca formatorii de opinii sa puna „face to face”tot ce fac politicieni,sa lase cititorii sa discearna.Personal ,toate aceste art.nu le citesc,ajunge sa vad titlul.Atata timp cat justitia nu spune nimic , totul este supozitie.Parafrazand un ziarist ,la care tin f.mult,”decat un ziarist prost, gasesc alt ceva de facut bine „

  6. feraru marcel spune

    Am vazut si eu ieri pe saitu’ ala pe care s-o mutat aia si sincer recunosc ca ma mancau unghiutele sa le spun ca reincalzesc o „mancare” atat de veche incat…..”pute”. Ce sa-i faci d-le, daca atat pot niste ziaristi sa ne prezinte. Condeiele sunt platite si deci vor scrie dupa dictarea stapanului. E bine totusi cand se mai pune o țâra de presiune pe politicieni. De asta-i presa, ca sa ne informeze. Si d-asta-i bine sa fie cat mai multe ziare, de culori diferite, ca sa ne uitam noi si la stanga si la dreapta. Cum spuneam in interviu, mi-ar place ca LEGEA sa-si faca datoria si indiferent de numele celui banuit de matrapazlacuri, ea sa se si aplice. In rest….citim doar litere insirate in cuvinte.

    1. feraru marcel spune

      Acum, sa nu credeti ca-i infierez eu cu „manie proletara”. Nu. Ziaristica asta-i un fel de arta, precum pictatul si compusul muzicii. Daca nu „produci” ceva comercial, care sa se vanda…., risti sa te uiti la altii cum papa la pranz si seara si sa-ti asculti trilurile unei burtici tot mai aproape de-a se lipi de spate. Ham zâs iar, din nou si-nc-o data !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate