Polițiștii au identificat, în mai puțin de 24 de ore, o tânără dispărută de la domiciliu

1

Ieri, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Pângărați, au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei tinere de 27 ani, care în aceeași zi, în jurul orei 15.30 a plecat de la domiciliul său, din comuna Pângărați şi nu a mai revenit.
Polițiștii au demarat imediat căutările pe raza comunei, la rude, vecini, în baruri, locuri de alimentație publică sau zone frecventate de aceasta.
În cursul acestei dimineți, în jurul orei 07.30, tânăra a fost identificată de către polițiști pe raza satului Ardeluța, comuna Tarcău, fiind preluată și încredințată familiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta a plecat voluntar de acasă și nu este victima vreunei infracțiuni.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Nu generalizez, dar tinerele din zona asta de munte sunt in general frumusele si au un „defect” de la mama natura. Au o zona extrem de fierbinte si de aia cauta sa se racoreasca mai des decat astea de la ses. Am cunoscut si eu cateva specimene, asa ca-mi inchipui ca ma pricep oleaca. Multe au norocul ca masculul sa lucreze in „forestier”, asa ca-s mai tot timpul ocupati Asta-mi aduce aminte de perioada petrecuta in armata la Uricani in Valea Jiului, unde era o zicala sugestiva. Cat minerii stau in șut, femeile lor……. Nu, nu scriu eu obscenitati. Pai se poate ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate