Parcarea, o adevărată problemă în unele zone din Piatra-Neamț

1

Dacă ești șofer și vrei să te enervezi, încearcă să găsești un loc de parcare în zona Pieței Centrale. Spațiile de parcare care deserveau clădirea Mall Forum Center sunt în prezent ocupate de tarabele comercianților mutați din hala centrală. Din acest motiv, în locurile unde, totuși, există parcări nu poți arunca un ac, ca să nu mai spunem că unii șoferi au un ”talent” în a parca încât blochează complet circulația.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Tely spune

    Adevarat ca datorita situatiei create cu piata centrala dar nu inteleg de ce parcarea de pe malul drept al Cuejdiului mai mult de 80% libera, este restirctionata cu bariera. Din cite stiu eu e o parcare publica,nu ar trebui create restrictii chiar in aceaasta perioada cind avem nevoie stringenta de anumite servicii publice si nu avem unde parca.Din cite am vazut in aceasta parcare a crescut vegetatia incitn iti pui fireasca intrebare o pastreaza cineva pentru pasunat sau pentru valorificarea finului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate