Se dorește schimbarea șefului poliției și a fostului doi și un sfert ?

3

Surse avizate ne-au transmis ca ministrul Gabriel Oprea se află în această seară în stațiunea Durau la un hotel ce aparține familiei Tărâță și este administrat de fostul sef al SRI Neamț. Aceleași surse ne spun că o persoană politică influentă din județul Neamț va încerca să il convingă pe domnul Oprea să schimbe șeful poliției nemțene și a fostului doi și un sfert.
Considerăm că aceste schimbări nu se pot face în România anului 2014 chiar așa dupa bunul plac a unuia sau altuia și în plus refuzăm să credem că domnul Oprea ar putea acționa în acest mod la o comandă politică. Totuși, minunățiile pe care le tot vedem în Neamț ne fac să fim rezervați și să așteptăm să vedem ce se va întâmpla.
Sperăm din tot sufletul ca informațiile primite pe surse să rămână doar la nivelul de vis bolnav al unui om politic și să nu fie transpuse în realitate deoarece, dacă după șeful de la fostul ”2,15” nu prea ar plânge nimeni, în cazul unei schimbări a domnului Paul Tablan cu siguranță vor ieși discuții, fiind primul șef de poliție de la Neamt care nu acționează orbește la comenzi politice, ba chiar face tot posibilul să fie corect cu toate taberele din politica nemțeană.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. x spune

    Nu este prima incercare de schimbare a sefului politiei din Neamt si speram sa aiba soarta celorlalte.Despre parlamentarul de Neamt care are o obsesie din schimbarea comisarului sef Tablan nu am auzit sa fi avut vreo initiativa benefica legislativa sau sa faca ceva presiuni sa aduca investitori in Neamt pentru noi locuri de munca,ca doar de asta a fost ales.Rusine sa-i fie!

  2. Luca Iulian spune

    Cu faptul ca domnul Tablan este echidistant politic si-si face treaba cu profesionalism sunt total de acord.Ca dovada,ca in Piatra Neamt nu prea mai auzim de interlopi care se impusca,isi pun bombe la masini,unii dintre ei sunt cazati unde trebuie,pe multi ani de acum inainte.Felicitari domnului Tablan!

  3. JANEL IOSUB spune

    ALO, A FOST NUMIT POLITIC, PLEACA POLITIC. CINE DRACU MAI CREDE CA IN ZIUA DE ASTAZI UN SEF DE POLITIE NU ESTE NUMIT POLITIC?! SI FEMEIA DE SERVICIU DE LA FINANTE ESTE NUMITA POLITIC. IA INTREBATII PE CEI CARE AU POLITIZAT INSTITUTIILE STATULUI, STIU CEVA? DE PRIN 2007-2008, TOT, DAT TOT S-A FACUT CU STIREA POLITICULUI, ASA CA NU MAI PLANGETI LA MORMANT STRAIN!! CEL PUTIM ASTA DE LA DOI SI OLEACA MAI ARE PUTIN SI PUTREZESTE PE FUNCTIE, ASA CUM DE FAPT SE INTAMPLA CU PRIM ADJUNCTII BEZIM, ANDRIES, PANZARIU IOAN SEFUL FRAUDELOR MASCATE SI BINE TICLUITE, PLUS ALTI ABONATI PE VIATA LA FUNCTIILE CHEE DIN INSTITUTIILE CELE MAI IMPORTANTE ALE STATULUI. MIE SINCER IMI PARE RAU DE FOSTUL SEF SORIC SI STITI DE CE….PT CA INTRE EL SI ACTIVII DE SUS, NU ESTE NICI O DIFERENTA!! POATE LA GABARIT, DAR LA APUCATURI IN NICI UN CAZ!! PA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate