Mircea Diaconu bate la fundul gol partide întregi în Neamț

8

De luni de zile, în diverse discuții cu oamenii politici locali și nu numai, îmi exprim opinia că lumea e satulă de toți politicienii din partide și că a venit vremea independenților și că un singur om poate spublera orice formațiune politică dacă are susținerea necesară.Conferinta de presa la teatrul Nottara
În marea lor parte, cei care au auzit opiniile mele în legătură cu independenții, au spus că vorbesc aiurea și că ar trebui să îmi gasesc un alt hobby decât predicțiile politice, că nu prea știu ce spun, pentru că un independent nu poate să iasă decât consilier local în cel mai fericit caz, mai sus de atât trebuind susținere masivă din partea unei formațiuni politice.
Iată că a venit vremea alegerilor și avem în Neamț secții întregi unde Mircea Diaconu, un candidat independent care nu s-a ostenit foarte tare cu campania electorală fizică în Neamț, dar a avut susținere masivă pe internet, a iesit pe locul doi devansând partide ca PNL, PDL, PMP. Dacă își făcea o campanie de o saptămâna în Neamț cred că în unele secții depășea lejer și PSD-ul.
Așadar, a venit vremea independenților care pot merge independent, gen Mircea Diaconu, susținuți de un partid, gen Oprescu, sau susținuți de un grup de oameni cu notorietate.
Deci, mari gânditori politici nemțeni să pună mâna și să studieze evoluțiile politice internaționale, dinamica candidaților independenți din țările care au trecut prin ce trecem noi acum, și nu în ultimul rând, marii politicieni nemțeni ar trebui să mai lase smecheria, corupția și furăciunea și să pună mâna să muncească și pentru oameni, ca lumea s-a cam scârbit de toate partidele politice și de liderii lor care vorbesc toată ziua dar nu fac nimic.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Tamba Elena spune

    Nu putem cere omului ce nu are. Adica celor care nici pinna la ora acesta nu apreciaza un om care sa ridicat fara asi face ca toti ceilalti campnie cu cheltueli mari. Mircea diaconu erste tocmai ceia ce ne dorim a fi cu adevarat un parlammentar eoropean, romin cu adevarat caruia ii putem da toata increderea ca ne va apara interesele nostre in U E Circuitul lui in tara nu a fost neaparat pentru asi face propaganda El a mers sa multumeasca celor care ia aratat incredere.

  2. domnu' dan spune

    Cum era replica maestrului (cu adevarat maestru, om de cultura, imens actor) Gheorghe Dinica, adresata chiar domnului viitor europarlamentar:

    Mana intinsa, (cersitul voturilor)

    care nu spune o poveste
    (incompatibilitate, ANI, nedreptatire, telenovela Antena 3)

    nu primeste pomana.
    (10.000 Euro net si concediu platit 5 ani la Bruxelles)

    Restul sunt vorbe-n vant.

  3. x spune

    chiar ma bucur ca un om sa ridicat deasupra unor partide,m-as fi bucurat mai mult sa fie deasupra partidului din care a fost izgonit.Cum pot fi oameni care sa mai voteze acum cu urmasii lui basescu si a paresutei?

    1. Mihai spune

      Modul de exprimare si de scriere arata ca nu-l intelegeti pe Diaconu ca om de cultura, ca personalitate, ci doar ca telespectator al Antenei 3.
      Scuze, da’ nu m-am putut abtine….

  4. Leo Taxil spune

    Comentarii aberante si rauvoitoare. Realitatea este ca Mircea Diaconu a fost votat pentru ca reprezinta opusul politicianului roman actual: o personalitate de cultura si un om de incredere, de care putem fi siguri ca ne va apara interesele in parlamentul UE. Din pacate, multa prostime si-a risipit votul pe PDL si PMP, aceste hiene vopsite mereu in alte culori (puse pe cosurile de gunoi, pe trotuare si pe mijlocul soselei!).

    1. Mihai spune

      Imi pare rau, nu pot fi de acord, desi n-am votat nici pdl nici pmp. Diaconu nu mai este de incredere. A cazut in penibil si sustinerea masiva a lui Voiculescu i-a adus scaunul de europarlamentar. E pe masura audientei Antenei 3.

  5. Ticu spune

    Daca omul era la nivelul actorului,totul era in ordine,dar traseul politicianului este cel a unui oportunist,insotit si de sustinerea unui turnator. Care este definitia independentului aici? Conjunctura a facut ca Ponta sa-l foloseasca impotriva P.N.L.-ului,Felix impotriva P.M.P.,la care s-a adaugat o poza de victima,si gata,romanii au fost prostiti,ca de obicei,de cuvantul independent.

  6. Mihai spune

    Nu e chiar asa… Scorul lui Diaconu este scorul Antenei 3 si al lui Voiculescu. Asa cum secificati in primul paragraf, „fara sustinerea necesara” nu ar fi iesit in veci.
    Personal, imi placea de el pana sa intre in politica.
    Oricum, felicitari!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate