De 01 aprilie e bine sa facem o mica trecere in revista a pacalelilor contemporane

2

Multi au zis ca se poate sa o ducem mai bine, noi am zis ca nu avem cum caci nu mai producem nimic si am avut dreptate.01-aprilie
Multi au zis ca se va mai reduce coruptia, noi am zis ca nu caci e prea politizat totul si am avut dreptate.
Multi au zis ca si in sanatate va fi mai bine si ca se va deschide chiar si spitalul din Bicaz, noi am spus ca nu si am avut dreptate.
Multi au zis ca vor fi pedepsiti PDL-istii care au jefuit judetul, noi am zis ca doar se va muta robinetul de la unii la altii si am avut dreptate.
Multi au zis ca se poate ieftini apa la Neamt, noi am spus ca nu si ca va creste incontinuu pana in 2018 cand va fi mai scumpa cu 30-40% in medie si am avut dreptate, cresterile continua.
Multi au zis ca se vor termina smecheriile din transportul judetean de persoane, noi am spus ca din contra, va fi mai rau si am avut dreptate.
Multi au spus ca vor pune pe primul plan interesul nemtenilor, noi am spus ca poate peste 2-3 generatii si am avut dreptate.
Multi au ras de noi cand dadeam poze cu minori delicventi si spuneam ca situatia se va agrava si am avut dreptate, acum toti mimeaza ca vor sa rezolve problema.
Multi ziceau multe lucruri pe care noi le-am contrazis, ca sa nu mai spunem cat de multi ziceau ca noi suntem nebuni in timp ce lingeau clanta de la usa lui Pinalti si acum latra la el de dupa piciorul noului stapan exact pe subiecte pe care noi le-am epuizat demult. In general vedem zilnic subiecte care se vor noi in spatiul public nemtean, dar care au fost de mult timp dezbatute de publicatia noastra si pentru care la timpul respectiv am fost luati peste picior, contrazisi sau chiar criticati.
Cred ca data de intai aprilie este un moment in care ar trebui sa reflectam cu totii la minciunile pe care le spunem, caci timpul trece si inevitabil adevarurile ies la iveala.

Ziarele tiparite, emisiunile si promisiunile trec, internetul si ziarpiatraneamt.ro raman.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. mitik spune

    Astazi, in zilele noastre culegem roadele invatamantului politic ateu ca daca nu este Dumnezeu, Judecata suprema si frica LUI, minciuna este virtute, demnitatea, cinstea, principiile crestine sunt o prostie, iar cei care au jucat atunci in prim plan, cei mai buni propagandisti ai matarialismului… traiesc principiile,deprinderile pe care si li-au insusit, accepta povestea frumoasa despre Dumnezeu dar fara frica de EL.
    Era o vorba , atunci :”Cine-i harnic si munceste ori e prost, ori nu gandeste!” Care avere de milioane de euro a fost agonisita prin munca cinstita? Fara spaga? Fara „lantil slabiciunilor” politice,sa spui ce trebuie si sa faci ce trebuie in trend…
    Tot ce se propaga atunci despre clasele exploatatoare, se aplica acum in capitalismul specific romanesc actual.EI cu foloasele: salarrii si nivel de trai european (si mai mult deatat daca se poate) iar masele sunt pentru manevre, manipulari, sa inghita ca doar pentru asta sunt ei sus la carme sa ne indoape cu ce vor si sa ne supunem ca de nu …vai si-amar de noi! Ei sunt sefii! Noi supusii! Ce nu stiati? I-am ales…sa culegem! Avem alta varianta?

  2. wio spune

    Asa este .A VETI DREPTATE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate