Noi am intrebat de mere si directorul spitalului din Piatra Neamt ne povesteste de pere

0

Am lipsit si eu la o conferinta de presa de la spital pentru ca domnul director Lazar nu m-a invitat si ce a zis el, ca daca tot nu sunt acolo, sa se dea putin in spectacol. Ei bine nu prea i-a iesit figura, caci era cineva de la noi care filma.
Domnul director de spital a afirmat in conferinta de presa ca nu stiu ce se intampla conform planului de management care e pus pe site-ul spitalului „ca tot intreba un domn care nu este prezent” de planul lui de management.
Domnule director Lazar va rog respectuos, nu ne mai luati de prosti. Stiti foarte bine ca am intrebat dintotdeauna de planul de management cu care ati castigat facatura aia de concurs de ati ajuns manager. Ia amintit-va cand ati ajuns manager si vedeti ce data e pusa langa semnatura dumneavoastra pe planul prezentat pe site-ul spitalului.
Ce naiba… suntem copii ? Pe 11.11.2013 erati deja satul de cand erati director la spital …
data-plan

Iosub Robert

PS: Nu vi se pare ca sunteti putin penibil domnule Lazar sa nu ma invitati la o conferinta de presa si dupa aia sa va mirati ca nu sunt acolo ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate