Farcasanu cel poznas

4

Va mai amintiti de Farcasanu cel poznas ce alerga la PP-DD pe imas ? Ei bine se pare ca beneficiaza in continuare de protectie divina papand in continuare din banul public pe la o societate a primariei. Desigur, familia sa se incadreaza in continuare in spectrul asistatilor sociali amarati care primesc locuinta sociala aproape moca din banii pietrenilor. farcasanu-cj
Mai mult de atat, poznasul politican se lauda nu de mult ca e mare lider la alt partid, un partid aproape invizibil, dar la care sef se pare ca la judetul Neamt este Janel Iosub, dupa cum declara structurile centrale ale PDS. Mai mult de atat, frumosul partid beneficiaza si de un sediu primit de la o firma a primariei Piatra Neamt, asta in conditiile in care pentru cei de la PC nu s-a putut gasi sa li se dea nici macar o debara unde sa isi faca sediul.
Deranjant  este faptul ca pentru alte formatiuni politice nu se poate gasi un spatiu, dar pentru partidul lui Farcasanu, care nici macar nu  il recunoaste ca lider, s-a putut gasi.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. popa gheorghe adrian spune

    @X
    Superlativ? Acum se vorbeste la comparativ…mai spune si tu vre-o 2 grade ca e la moda :)))

  2. x spune

    Janel Iosub nu este cetateanul pe care ni-l prezentati in campania electorala pentru locale numai la superlativ?

    ADMIN: Nu … in campanie nu mai avea aceleasi optiuni ca inainte de campanie 🙂

  3. popa gheorghe adrian spune

    L-am vazut pe dl. Farcasanu intr-un Logan ce apartine societatii URBAN, evident vorbind la „moghil”. Oare sa lucreze la acesta firma? Poate ne dezvaluiti domnule admin.

    1. Mos Craciun spune

      Se pare ca lucreaza tot la Urbtrans.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate