Rautate patologica sau razbunare prosteasca ?

0

Nu foarte demult, un angajat al CJN m-a contactat printr-o alta persoana cu scopul de a-si cere scuze pentru ca mi-a facut o plangere pe care a fost constrans sa o faca. Plangerea se refera la reclamarea suspiciunilor asupra modului in care ar fi fost cheltuiti banii pentru premiile acordate la un concurs la care CJN a fost parter al unei fundatii in al carei conducere ma aflu.
CJN a oferit doar banii de premii, si anume 10.000 Ron, dar nu inainte de a fi verificate la sange toate actele chiar de catre cei care acum fac reclamatii de suspiciune. Nu ma sperie astfel de lucruri deoarece stiu exact ce s-a intamplat acolo si cum au fost cheltuiti banii, ba chiar vor intelege si cei care verifica faptul ca sunt in fata unei forme de intimidare, dar stau si ma intreb, cum poate un om intreg la cap sa conteste acordarea unor premii obtinute in urma unui concurs la care au participat sute de competitori din toata tara, unde cronometrajele au fost facute de o firma specializata si unde festivitatea de premiere a fost filmata.
Competitia cu pricina a fost un concurs national de cros montan despre care poate gasi oricine date, punctaje, clasamente, poze, parteneri, sponsori si desigur liste cu participanti si premianti pe www.batetoaca.ro si pentru a intelege cu totii ce reclama omul rau, ca a fi un concurs fictiv si cere organismenlor statului sa ancheteze acest lucru, aveti mai jos o galerie cu o mica parte din pozele facute in cadrul acestei competitii .
In final stau si ma intreb, ce demoni poti sa ai in suflet sa te folosesti in mod negativ de zeci de copii si tineri  doar ca sa faci sicane unui jurnalist care nu iti este pe plac ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate