Ajutati EST TV-ul cu un click, ca mi se face mila…

5

Initial am crezut ca am gasit eu prea repede materialul video incarcat de EST TV pe Youtube, in care este plesnit pamfletistic peste ochi Ionel Arsene, dar se pare ca nu eu eram de vina, caci la 2 zile dupa postare de abia s-au chinuit vreo 17 vizualizari, din care cred ca de vreo 5 ori am intrat eu din diverse locuri ca sa vad cum le creste ratingul.
Ajutati, oameni buni, EST TV-ul, ca sincer imi este mila de ei. In sfarsit au facut si ei un material muncit si oamenii nu il apreciaza. Chiar sunt dezamagit… Ma asteptam sa rupa gura lumii cu clipul acesta…
Dati oameni buni un click de incurajare pentru EST TV ca o sa se demoralizeze cand vor vedea ca au un rating mai mic decat vecinul meu de clasa a 4-a care filmeaza cu mobilul cand stranuta pisica.

ionel-arseneOf, of, mai, mai… ce si-ar mai pune unii mainile in cap si ar da afara toti angajatii daca ar exista o posibilitate de contorizat telespectatorii la posturile tv.
Noi am facut tot posibilul sa-i incurajam, dar se pare ca nici cu aceasta „reclama mascata” lumea tot nu e prea interesata de ce are de spus EST TV-ul, lucru care e destul de ingrijorator pentru o televiziune ce se vrea regionala. Noroc ca au acaparat segmentul pe cultura, ca pe stiri si politica, in sondajele noastre de amatori nu mai apar deloc, in conditiile in care erau primii cand se ocupa de acest segment doamna  Cojocaru. Mai ramane sa il fugareasca si pe cel care se ocupa de cultura si au rezolvat problema… pacat de banii investiti…

I. Adrian

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Adi spune

    Ce rost are sa muncesti cand poti sa „imprumuti” munca altuia,specific EST TV.

  2. gigi gog spune

    Numai simplu fapt ca va legati de cei din breasla carora v.ati dori sa faceti parte, demonstreaza cat sunteti de infect. N.am treaba cu presa si nici nu ma intereseaza ce intampla in domeniu, insa este mai mult decat vizibil marlanismul d.stra. Daca s.a ajuns la un asemenea nivel este mai mult decat urat. Abtineti.va de la astfel de comentarii pentru ca picati in penibil. Nu am pretentia sa.mi postati mesajul, insa m.as bucura daca ati invata ceva din el. Succes!

    ADMIN: Sper ca toata lumea sa faca diferenta si sa nu cumva sa ne bage in aceasta „breasla” 🙂

  3. Mircea spune

    Dle Iosub nu le mai faceti reclama astora de la EST TV. Nu e clar ca televiziunea asta traieste doar din reclama de la anumite firme ce au legatura cu o anume persoana?
    La o emisiune de saptamana trecuta a fost invitat senatorul PNL Eugen Tapu si s-au spus atatea neadevaruri incat te revolta ce auzeai. Au improscat cu mizerii in Ionel Arsene si PSD toata emisiunea, in conditiile in care Tapu nu ajungea in veci in Parlament daca nu erau miile de pesedisti nemteni care au muncit pentru USL.
    In timpul emisiunii realizatorul nu a citit decat mesajele care atacau si nici unul din mesajele care sustineau cu argumente PSD.
    Degeaba il ataca pe Arsene. El este doar purtatorul de mesaj al revoltei pesedistilor impotriva penelizarii si uneperizarii institutiilor statului, ignorandu-se cu tupeu oamenii competenti.
    La Casa de sanatate au dat deoparte un om competent cu experienta in sistemul de sanatate ca sa puna musai un PNList. La ADR-NE este sustinuta in continuare o conducere in pofida faptului ca in Piatra Neamt si in Neamt economia e in cadere libera de ani de zile si somajul este in continua crestere din lipsa unei viziuni si a unor proiecte concrete de dezvoltare ce ar trebui sa vina dinspre acea institutie. Si exemplele pot continua. De ce nu verificati cati directori sunt ai PSD si cati ai PNListilor si UNPRistilor ?
    Pesedistii nemteni sunt foc si para pe PNL si UNPR pt ca au ajuns pe functii pe munca social-democratilor si acum tot fac „mosmondeli” impotriva PSD. Ciuda lor e mare pe presedintele Arsene pentru ca oamenii il sustin. Nu e vreun geniu in oratorie dar are onoare, se straduie sa promoveze valorile reale si ii respecta pe oameni.Ne-am saturat de „aburitori” prin discurs dar total dezinteresati de binele oamenilor obisnuiti.

    ADMIN. Pai de ce sa nu le fac reclama? Oamenii sunt la inceput in mediul online… au venit sa isi masoare potenta media aici pe internet … nu ar fi sportiv sa nu fie ajutati de cei mai buni. Deci sa-i ajutam sa creasca ca sa avem cu cine ne bate ca acum, saraci un reating mic mic cat „cucul de furnic” nu ne putem compara cu ei inca…

  4. Adi spune

    Nici Basescu nu are niste pupinc… mai dihai ca cei de la EST TV pentru „conducatorul lor iubit”, „geniul Carpatilor”, „cel mai iubit si stimat”, etc.

  5. nedumeritu' spune

    Domnu’ Robert, nu e bine ce faceti. E o vorba veche din batrani care spune ca „pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti”. Lasati-i asa cu cei 10 telespectatori ai lor, ca oricum nu-i baga nimeni in seama.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate