Scuze … din greseala am dublat audienta EST TV pe internet la materialul „pamflet” despre Ionel Arsene

2

In timpul unei monitorizari a clipurilor noi aparute pe internet am dat peste o productie a EST TV, un material „pamflet” despre Ionel Arsene. Deabia dupa ce am intrat sa vizionez clipul am realizat ca le-am dublat audienta prin simpla mea vizita.
Bine ai venit draga EST TV in piata reala si necrutatoare a internetului. Uite „ca cadou”, va ajutam sa debutati ca mi s-a facut mila cand am vazut cate vizualizari aveti la un material atat de muncit.
est-tv-arsene
I. Adrian

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. nedumeritu' spune

    Mare branza! La 2 vizualizari…

  2. feraru marcel spune

    Felicitari d-l Iosub, sunteti un crestin desavarsit. Facerea de bine e….una din calitatile care ar trebui sa ne anime pe toti. Dati de pomana la poporul rrom, bagati bani in cutia milei, milostiviti cersetorii, impacati-va cu Culita, cu Gicuta, nu mai cenzurati scriitorimea Nemteana la greu (nu de mine zic) si va asigurati ca multe, daca nu chiar toate pacatele, trecute si viitoare, facute cu voie sau fara de voie, va vor fi trecute cu vederea sau chiar iertate integral. Sunteti un om fericit ! Putini dintre noi se pot lauda cu fapte bune. Este-o vorba inteleapta : Fiule, esti pe drumul cel bun, DA-i-nainte !! DOAMNE AJUTA !!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate