„Performanta” de imagine a viceprimarului de Piatra Neamt

2

Doamna viceprimar Aurelia Simionica a realizat fara voia ei o performanta demna de Chuck Norris si anume sa apara in direct simultan la doua televiziuni diferite.
E cert ca situatia hilara se datoreaza uneia dintre cele doua televiziuni care transmitea o intregistrare marcata cu avertismentul „IN DIRECT”.
direct-simionica

simionica-direct

Fara nici o legatura cu subiectul de mai sus constat cu tristete ca cititorii de presa nemteana au o impresie foarte proasta despre publicatiile locale, deoarece. ca si in cazul subiectului de sus, cei care ne sugereaza cate o idee de articol sau chiar ne trimit materiale folosesc in finalul acestora expresii de genul „daca aveti voie sa publicati asa ceva” , „daca aveti curaj sa publicati” etc.
Pentru cei care nu au inteles nici pana la aceasta ora, repet: Ziarpiatraneamt.ro este o publicatie independenta si orice intelegeri pentru promovare sau contracte de publicitate am avea, ele nu includ atitudini sclavagiste din partea noastra iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber prin faptul ca aprobam toate comentariile indiferent de cine se spune de rau. Mai mult de atat, facem  frecvent sondaje printre cititorii, iar daca majoritatea lor agreaza de maine UDMR-ul noi ne vom regla politica editoriala si vom pune automat traducere in magiara la ziar. Daca de maine cititorii nostri vor lectura cu predominanta articole despre cultura, vom creste automat continutul de astfel de articole si asa mai departe. Singuri care pot hotara trendul nostru ca publicatie sunt cititorii. Nu ne mai innebuniti cu interese politice caci deabia am scapat de PDL in acte, caci in realitate tot el conduce judetul, PSD-ul + PNL-ul nu au creat nici un loc de munca de la alegeri incoace, UNPR-ul e un singur tovaras, iar restul sunt prea mici si tot graviteaza in jurul celor mari.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. posera spune

    NORMAL ERA DACA SE PREZENTA SI O SEDINTA DE CA. DE LA SCOALA NR 1

  2. X spune

    Adevar grait-ai !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate