Moș Crăciun există!

0

       În prag de sărbătoare, mai multe familii din județul Neamț încercate de suferință și neajunsuri au primit o rază de speranță și s-au bucurat foarte mult. Organizația de Femei a Partidului Conservator și Asociația „VREAU SĂ AJUT!” au avut inițiativa de a sprijini aceste familii cu probleme, fie ele materiale, de sănătate, cu mulți copii sau alte neajunsuri. Toți aceștia au primit cu mare bucurie pachete cu alimente de bază (zahăr, făină, ulei, paste), carne proaspătă, produse de panificație (pâine, cozonaci), dar și dulciuri, jucării și hăinuțe pentru copii.

      „Nu îmi vine să cred! Nimeni nu ne-a dat nimic niciodată.”, spunea cu lacrimi în ochi o femeie care își îngrijește fetița cu handicap locomotor, pentru care orice zi e o luptă cu boala, o luptă de supraviețuire într-o viață în care suferința grea, apăsătoare nu a mai lăsat loc bucuriilor.

       „Pe alte familii le-am găsit în pragul ușii, așteptând cu nerăbdare pachetele pregătite cu mult drag pentru ei. Câteva alimente, hăinuțe, jucării și dulciuri au adus lumină și speranță în casele acestor oameni”, spunea o reprezentantă a Organizației de Femei din Partidul Conservator.

        „A venit cu adevărat Moșul…!” a exclamat cu emoție mama a doi băieți de 6 și 8 ani care se uitau uimiți cum camera lor s-a umplut dintr-o dată cu daruri.

         Gesturi mici, care sunt la îndemâna noastră, a tuturor au însemnat atât de mult pentru acești oameni… haideți să ne ajutăm, să nu trecem indiferenți pe lângă durerea celor de lângă noi, să nu le întoarcem spatele!  este îndemnul lansat de Organizația de Femei a Partidului Conservator si a asociatiei „VREAU SA AJUT!”.  Împreună creăm viitorul!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate