Familia Regala Olandeza a fost atacata cu rosii in timpul vizitei din Rusia

0

olandaFamilia regala olandeza a fost atacata cu rosii in timp ce se afla intr-o vizita de stat in Rusia, a scris duminica The Independent.

Doi activisti din cadrul partidului neinregistrat, Cealalta Rusie, au fost arestati sambata pentru ca au strigat insulte si au aruncat cu o rosie in cuplul regal olandez inaintea unui concert la Moscova.

Incidentul a avut loc atunci cand regele olandez Willem-Alexander si sotia sa, regina Maxima, au iesit din limuzina lor si au mers pe covorul rosu spre intrarea cladirii Conservatorului din Moscova.

Potrivit relatarilor, doi tineri din multimea de spectatori au inceput sa strige „Aveti sangele lui Dolmatov pe mainile voastre!” si au aruncat o rosie catre cuplul regal. Rosia a ratat tinta si cuplul a intrat in cladire fara a raspunde insultelor. Politia i-a arestat ulterior pe cei doi protestatari, potrivit rapoartelor agentiei de stiri ruse.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate