Monoloagele Vaginului (teatru)

0

monoloageleActrita Diana Giubernea si regizoarea Mona Gavrilas vin la KM0 cu o piesa considerata de la aparitia sa un eveniment . Text incisiv, rafinat, îmbibat cu poezie autentică, simplă, emoţionantă, piesa Monoloagele vaginului, de Eve Ensler,i îşi amplifică prin umor şi virtuozitate histrionică tendinţa cathartică pentru care a fost creat. ( Alexa Visarion ).
Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilaș a strarnit interesul publicului din toată țara, care a vrut să îl vadă și să îl revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru și controversat la vremea apariției sale, are câteva atuuri: subiectul abordat a universul feminin, cu emoțiile și trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte integrantă în spectacol și, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o șerpoaică, reușind să își schimbe identitatea, să călătorească în timp și în spațiu, împreună cu toți cei din sală.
Monoloagele vaginului este o veritabilă odă a sexului cald, echivoc, afectiv, prietenos, pasionat. Singurii inamici sunt misoginismul, ruşinea sexuală şi violenţa sexuală.
Durata-1h 10 min fara pauza

Suport artisti 20 ron / persoana, rezervari si informatii 0233.622.976

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate